Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Koncertek idején is megéhezik az ember

Dürer Kert BudapestDürer Kert Budapest a térképen

2014. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dürer Kertbe elsősorban szórakozni, koncerteket hallgatni, barátokkal lenni járunk, és nem az étkezésen van a hangsúly, de amikor esetleg egy egész éjszakát eltölt az ember egy szórakozóhelyen, nem árt, ha lehet enni is valamit. A Dürer Kertben bent 1 db koncertterem van, egy nagyobb és egy kisebb, itt nem lehet ennivalót venni.
A kerthelyiségben van egy hotdogos kioszk, ahol a klasszikus amerikai típusú hotdogot (500 Ft) lehet vásárolni, a belevalókat a vevő választhatja ki (sült hagyma, ketchup, majonéz, mustár) és az USA-ban kedvelt szerintem nem annyira jó, puha kiflibe teszik a virslit oldalvágással.
A másik standnál is egyszerű, ún. büféételeket lehet kapni, melegszendvicset (550 Ft - sonkás, szalámis, magyaros, májkrémes), szendvicset, hamburgert és kenyérlángost.
A legnagyobb forgalom persze nem itt, hanem az italpultnál van, ahol a sör, azon belül is a csapolt a legkelendőbb. Sopronit, Zlatyt, Edelweist és Heinekent lehet csapoltan kapni. A mostanában trendi kézműves sörökben nem utaznak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (25)
Dürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - BelsőDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - Külső képDürer Kert Budapest - EgyébDürer Kert Budapest - Külső kép

Dürer Kert további értékelései

2024.01.07barátokkal
Átlagos
A Dürer Kert 2021-ben költözött át - kényszerűségből - a korábbi imádott helyszínéről, a Városliget mellől a XI. kerületbe, egy számomra világvégi helyszínre, Újbuda Duna-menti ipartelepére. Bár már több, mint 2 év eltelt, én azóta sem tudtam megbarátkozni ezzel az új helyszínnel. Kizárólag csak...
2023.06.24egyedül
Kiváló
Vér profi személyzet van! Kedvesek, közvetlenek! Soha nem volt negatív tapasztalatom a vendégekkel sem! Legutóbbi ONYX buliban rosszul lettem! Mindenki vigyázott rám! Nagyon [moderálva - a szerk.] jól esett!
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
90.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Margaréta Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Hotel Margaréta Balatonfüred
44.880 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval