Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Django Reinhardt, a gitárvirtuóz

Dzsángó BudapestDzsángó Budapest a térképen

Kiváló 2015. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. december 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kék metró Dózsa György megállójától pár percre, a Csángó és az Angyalföldi utcák találkozásánál, kissé kieső helyen található ez a nagyon kellemes hangulatú, üde bisztró. Reggeltől késő délutánig kínálnak szendvicset, salátát, leveseket, quiche-t és bio süteményeket, innivalóként kávét, teát, házi szörpöt, tejet. A felhasznált alapanyagok egytől egyik kistermelőktől, biogazdaságokból frissen érkeznek. A napi kínálatot a pult feletti táblára írják fel. Az árak kifejezetten barátságosak, egy dupla szendvics salátával 890 Ft-ba kerül, a levesek 490 Ft-ért kaphatóak. A kávéhoz és a reggeli italokhoz is házi tejet használnak.
Pici a hely, összesen 4 asztalka van, ezek egyike egy régi varrógépből lett átalakítva. A bejárat melletti falon gazdag fűszerpolc található. Klassz a zenei aláfestés, a kiszolgálás fiatalos, barátságos, laza.
Az egyetlen gyenge pont a (koedukált) mellékhelyiség, az eléggé le van amortizálva, felújítás és nagytakarítás is ráférne.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Dzsángó Budapest - EgyébDzsángó Budapest - EgyébDzsángó Budapest - Étel/italDzsángó Budapest - MosdóDzsángó Budapest - EgyébDzsángó Budapest - Külső képDzsángó Budapest - BelsőDzsángó Budapest - Étel/italDzsángó Budapest - BelsőDzsángó Budapest - BelsőDzsángó Budapest - BelsőDzsángó Budapest - BelsőDzsángó Budapest - Étel/italDzsángó Budapest - Étel/italDzsángó Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
101.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval