Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fotókiállítás és graffiti

EASY Art Space BudapestEASY Art Space Budapest a térképen

2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fiatalos, romkocsma jellegű művész kávézó a Széll Kálmán téren. A bejárat előtti széles járdán van egy teraszuk, továbbá a belső kertben egy másik, csendesebb, hangulatosabb kerthelyiség még több asztallal. A beltér tágas, kicsit üres, nincs sok berendezés. Rendszeresen tartanak kiállításokat, ottjártunkkor egy fiatal fotó lány, Szegal Hanna Lea fotókiállítása volt látható a falakon.
A külön koktéllapon 10 féle izgalmasabb koktél szerepel, nem olcsón (3150-3750 Ft). Kommersz sörkínálat, craft söröket nem tartanak, üvegesben Staropramen, Stella, Corona volt csak. Úgy tűnik, itt nem a sör a fő profil. A ház borait a badacsonyi Pátzay Borászat adja, 750 Ft decije. Összességében az alkoholos italokat én túlárazottnak találtam, a kávé viszont nem volt drága. Az eszpresszó szervizdíjjal együtt 500 Ft, hozzá a kis kancsó tej grátisz. A röviditalok 4 cl-es kiszerelésűek, a Jagermeister 1500 Ft-ba került. Gin + tonikból van nagyobb választékuk, nevezetesen 8 fajta, a legdrágább, Hendicks rózsaborsos, uborkás kombináció 4150 Ft, ami azért pestiesen szólva nem semmi, bár éppen Budán jártunk. Elvileg, de nem mindig re-pohárba adják az italokat, amelynek 300 Ft volt a betétdíja. Ez mondjuk éppenséggel kedvezőbb az átlagnál, mert a budapesti szórakozóhelyeken általában 500 Ft-ot kérnek érte, és egyre több helyen alkalmazzák, amelynek annyira környezetbarát voltáról nem vagyok meggyőződve.
A mosdó fala, hasonlóan a belső kerthez ki van dekorálva graffitivel és matricákkal.
Laza személyzet.
Ételeket nem láttam, úgy tűnt, nem tartanak semmit, de a közelben több helyen is lehet enni ezt-azt, még este is, valószínűleg nincs is rá itt igény.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (14)
EASY Art Space Budapest - MosdóEASY Art Space Budapest - BelsőEASY Art Space Budapest - Külső képEASY Art Space Budapest - Külső képEASY Art Space Budapest - BelsőEASY Art Space Budapest - EgyébEASY Art Space Budapest - Étlap/itallapEASY Art Space Budapest - Étel/italEASY Art Space Budapest - Étlap/itallapEASY Art Space Budapest - Étel/italEASY Art Space Budapest - BelsőEASY Art Space Budapest - BelsőEASY Art Space Budapest - MosdóEASY Art Space Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás - Napi árak félpanzióval
Napi árak félpanzióval
2025.01.02-ig
Bordűr Wellness Hotel és Szőnyegmúzeum Békésszentandrás
74.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2025.03.17-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval