Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédmenü itt is

Ebédlő Önkiszolgáló Étterem BudapestEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest a térképen

Átlagos 2021. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. december 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta működő, de csak hétköznapokon és ebédidőben nyitva tartó önkiszolgáló étterem, kifőzde Újlipótvárosban. A pandémia ideje alatt részben zárva tartottak, részben csak elvitelre lehetett elvinni az ételeket.
Elég nagy az alapterület, sőt még van egy galéria részük is, de ehhez képest csak 4 asztalt tartanak a vendégek részére. Minden nap kínálnak 2 fogásos menüt (leves, főétel), ottjártamkor 1.800 Ft-ért, de valamikor 1-200 Ft-os eltérés van az adott napi étel függvényében. Ottjártamkor a 2 menü közül a paradicsomlevest - betűtésztával, csészényi mennyiség, menzás hatás - és cigánypecsenyét választottam. A hasábburgonya mirelit hatású, a hús kicsit rágós, vékonyra klopfolt, a szalonnát még kellett volna sütni, zsíros maradt.
A 2 fős személyzet hölgy tagja az ételeket adagolja, a férfi a kasszát kezeli. Lehet bankkártyával is fizetni. Kérésre kaptam egy pohár vizet (ingyen).
Egyébiránt a napi ételeket a táblán felírva olvashatjuk, 2 leves, 5 féle főétel, 2-3 köret, 1 desszert alkotja a szűk repertoárt. Átlagos, jól ismert ételeket készítenek, közepes adagok, hétköznapi elkészítés. Egynek jó.
Úgy emlékszem, 5-6 éve is kb. ezt nyújtották.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (9)
Ebédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - EgyébEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - EgyébEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - EgyébEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - EgyébEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - EgyébEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - EgyébEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - Külső képEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - Külső képEbédlő Önkiszolgáló Étterem Budapest - Belső

Ebédlő Önkiszolgáló Étterem további értékelései

2015.07.26egyedül
Gyenge
A Visegrádi utcában és a környéken az elmúlt években elég sok étterem nyílt, üzemelt egy ideig, majd bezárt, mert nem működött mégsem. Ehhez képest az Ebédlő Önkiszolgáló Étteremnek sikerült fennmaradnia már egy jó ideje annak ellenére, hogy kizárólag hétköznap ebédidőben vannak nyitva, és...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
94.050 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással