Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédmenü zökkenővel

Ecke 22 Étterem BudapestEcke 22 Étterem Budapest a térképen

2019. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. április 13.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta stabilan működő étterem. A Hősök tere és az Andrássy út mindössze 1-1 saroknyira van innen, csendes utca pompás, felújított, nagypolgári és úri villákkal, zöld kertekkel, az utcában Benczúr Gyula egykori villája, nagykövetségek. Nagyon kedvelem Budapestnek ezt a részét (is). Az étteremnek helyet adó épületben van a székhelye a Magyarországi Német Fiatalok Közösségének és a Bleyer Jakab Közösségnek.
Az étterem a pinceszinten található, a kertben 2 oldalra kiterjedő fedett teraszt alakítottak ki.
Ebédidőben igencsak népszerű a hely, gyakorlatilag telt ház volt a 3 kisebb, egymásból nyíló teremben. Két féle 2 fogásos ebédmenüt kínálnak, a napi menü 1200 Ft (ezen belül 2 főétel közül lehet választani), míg az ún. Joker menü 1500 Ft, én ez utóbbit kértem. Májgombócleves (csészényi mennyiség), rántott sertésszelet rizzsel, hasábburgonyával. A menük mellé szódavíz is jár grátisz.
Az asztalhoz kísérés, rendelésfelvétel és a leves kihozatala gyorsan megtörtént, azonban a főétel előtt valahogy megfeledkezett rólam a 3 fős pincérszemélyzet. Kicsit furán reagálták le az esetet, egy "elnézést" vagy "bocsánat" azért szerintem belefért volna.
A leves kicsit sós, vegetás ízű, a főétel menzás hatású, de összességében teljesen ehető, kiadós, ár-érték arányban korrekt (főleg ezen a környéken).
A berendezés bajor kisvendéglő hangulatú, az egyik teremben Bayern München focista relikviák a falon (póló, zászló, stb.)
Ebédidőn kívül a la carte többségében jól ismert, nemzetközi fogásokkal, szintén még az elfogadható árfekvésben.
Jó a kávé.
Sok a törzsvendég.
Ingyenes és működőképes wifi van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (13)
Ecke 22 Étterem Budapest - Külső képEcke 22 Étterem Budapest - Étel/italEcke 22 Étterem Budapest - BelsőEcke 22 Étterem Budapest - EgyébEcke 22 Étterem Budapest - Étel/italEcke 22 Étterem Budapest - BelsőEcke 22 Étterem Budapest - BelsőEcke 22 Étterem Budapest - BelsőEcke 22 Étterem Budapest - BelsőEcke 22 Étterem Budapest - BelsőEcke 22 Étterem Budapest - Külső képEcke 22 Étterem Budapest - Külső képEcke 22 Étterem Budapest - Külső kép

Ecke 22 Étterem további értékelései

2014.04.29a párjával
Kiváló
Egy ismerősünk ajánlására tértünk be az étterembe. Elég kicsi a hely, ezért nem volt egyszerű asztalt kapni. Menüt kértünk az időnk szűke miatt és nem volt rossz döntés. Kiadós leves után egy nagyon jól elkészített fő fogás tette fel a koronát az ebédünkre. Nagyon barátságosak és segítőkészek....
2014.02.23gyerekekkel
Kiváló
Nagyon hangulatos étterem. Várjuk már, hogy a terasz is nyitva legyen! A városban van és mégsem ömlik az autók bűze, mert egy utcával beljebb van az Andrássytól. A felszolgálók annyira kedvesek,hogy ilyet ritkán lehet tapasztalni! Az étel kiváló és nem túl drága, csak ajánlani tudom mindenkinek!...
Népszerű szállások a környéken
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Előszezoni szuper akció
Előszezoni szuper akció
2024.06.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
49.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval