Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kürtöskalács a négyzeten

Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda BudapestÉdes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest a térképen

2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Édes Mackó a Holnemvolt Park (ex-Vidámpark) bejáratának közelében található, közvetlenül a kerítés mellett, a Carousel szomszédságában. A Vitéz Kürtös cég ismerős lehet a kürtöskalács fesztiválokról és a különböző kitelepülős, szabadtéri fesztiválokról, mint kürtöskalácsot árusító kioszk, ők működtetik az Édes Mackót, és a fő profil itt is a kürtöskalács, amelyek igen sokféle, kreatív desszert formájában készítenek. Madártej, zserbó, fagyikehely, mákos guba is van, minden kürtössel kombinálva (800-1000 Ft), a tejtermékeket a Cserpes manufaktúra szállítja (tej, kakaó, joghurt, túró rudi).
Én tejbegrízt választottam, amelyen a vastag kakaószóráson kívül kürtöskalács darabkák és csokiöntet (bolti) alkották a feltétet.
Kedves kiszolgálás, a járdán 2 asztalnyi kitelepülős terasz, a benti részben a lovardára néző lépcsőzetesen kialakított folyosószerű ülőhelyek, kényelmetlen, háttámla nélküli zsámolyokkal. A célközönséget nyilván elsősorban a gyerekek alkotják, az étlap is az ő kedvükre készült.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest - Külső képÉdes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest - Külső képÉdes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest - EgyébÉdes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest - BelsőÉdes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest - Étlap/itallapÉdes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest - Étlap/itallapÉdes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda Budapest - Étlap/itallap

Édes Mackó Kürtőskalács-Cukrászda további értékelései

2022.05.24gyerekekkel
Kiváló
Eddig még nem fedeztük fel ezt a klassz helyet. A gyerekek éber szeme szúrta ki a sok finom fürtős kalácsot, no meg az illat, ami terjenget az Édes Mackó körül. Ezt nem lehetett kihagyni. Az árak is elfogadhatóak voltak, ezért vettünk több félét. A 4-es és 7-es volt a legfinomabb, de legközelebb...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Hévíz - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Ensana Thermal Hévíz
136.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással