Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Közepesen közepes cukrászda Békáson

Édes Szelet Cukrászda BudapestÉdes Szelet Cukrászda Budapest a térképen

Átlagos 2023. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 14.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Békásmegyer központjában, a piaccal szemben található cukrászda és kávézó egy kifejezetten lepukkant külsejű, egyszintes panel épületben. A beltér egyszerű, puritán, funkcionális. Az olvasott ajánlással szemben nekünk nem nyerte el a tetszésünket.
A rendelés és a fizetés önkiszolgáló rendszerben a pultnál történik. Az árak nem magasak, cserébe a színvonal sem. Középszerű, izgalmaktól és különlegességektől mentes fősodratú, átlagos termékeket készítenek. A kávé kifejezetten nem jó, cserébe ihatatlanul tűzforróra főzték (a cappuccino 450 Ft). Aprósüteményeket, édes és sós verzióban dekára kimérve lehet kapni. A közeli piacon finomabb, friss hasonló termékeket lényegesen olcsóbban tudtunk vásárolni (20-25%-os árkülönbséggel). A torták, sütemények szeletára 650-1100 Ft körül alakul, fősodratú, illetve házgyári termékek, nem prémium alapanyagokkal, illetve színezékekkel, aromákkal készítve.
A hatlapos krémes finom volt, a káposztás hasé szárazkás, a zserbó teteje nem igazi csokoládéval készült, vagy nem jó minőségűvel, amolyan tortabevonós tetejű volt.
Tipikus 3 pontos hely.
A bejárat előtt kiülős nyitott teraszt alakítottak ki, azonban esőben nem használható, odavert az eső, de mindegy is, mert már úgyis távozóban voltunk.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (11)
Édes Szelet Cukrászda Budapest - Külső képÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/italÉdes Szelet Cukrászda Budapest - Étel/ital

Édes Szelet Cukrászda további értékelései

2021.07.09családjával
Kiváló
Amióta az új piac megnyitott ez a cukrászda is szépészeti beavatkozáson esett át.Szebbnél szebb és finomabbnál finomabb süteményekkel várja a vevőit.Kellemes a szép rendezett környezetben a teraszára kiülni és a süti mellé kávét kortyolgatni.Nagyon népszerű hely, mert mindig sokan vannak.Ez nem...
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.01.09-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
69.798 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.06.04-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
90.832 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.04.01-ig
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval