Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Haunted from Italy

Edison Bar & Ink BudapestEdison Bar & Ink Budapest a térképen

2020. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. február 2.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nyugati tér - Nagykörút közelségében lévő földszinti kézműves söröző, az emeleten tetoválószalon, a pincében kis koncertterem található. Minden nap nyitva tartanak 12-22 óra között. Jó ideje terveztem már ide benézni, a délutáni órákban többször sétáltam már erre, és rendszerint azt tapasztaltam, hogy szakállas, szőrös, agyonvarrott pasasok üldögéltek-álldogáltak a bejárat előtt. A nyári hónapokban volt kitéve a bejárat előtti járdaszakaszra 2 asztal 2-2 székkel, ezeket most nem láttuk.
A látogatásunk apropója egy izgalmasnak ígérkező olasz occult doom metálbanda koncertje volt, amelyre az 1500 Ft-os beugró véleményem szerint igazán megérte az árát.
Pici a hely, nagyobb tömegek befogadására nem alkalmas. A bárpultnál kell rendelni, lehet bankkártyával is fizetni, nincs kötelező szervizdíj. Egymás mögött 4 bárszékes asztaluk van 4-4 székkel, egyebekben talponállós a hely. Ha éppen nincs koncert, akkor a pinceszinten további asztalok találhatóak, egy sarokfotelre emlékszem, a többi bútor a koncert miatt össze volt tolva. Elég meredek és szűk vaslépcső vezet le a pincébe.
Összesen 12 csapon folyik a serital, mindegyik kézműves, elég jó a kínálat, izgalmas, több ismeretlen fajta is akadt köztük, és elég gyakran változik a felhozatal. Az aktuálisan elérhető söröket a táblán krétával felírva olvashatjuk, igaz, estére a 12 fajta 9-re fogyatkozott, de akinek ez esetleg nem volt elég, még további pár tucat üveges kisüzemi sör közül is válogathatott. Mi egy kis stout estet rögtönöztünk, a csapolt 972 craft stout (950/3 dl) és a Hop Top Midnight Express (1000 Ft/3 dl) után még egy üveges Yeast Side Gingerbread milk stout-ot is bevállaltunk (1300 Ft/3 dl). Ez utóbbi a 2017-ben alapított jászapáti sörfőzdében készült, amely korábban Lados Sörfőzde néven működött.
Ételeket nem tartanak. Tetszett, hogy az asztalra ropogtatni-való gyanánt egy kis pohárban ropit tettek ki. Szintén tetszett, hogy az itallap tartója egy régi írógép volt.
Mosdóból összesen 1 db van, koedukált és meglehetősen viharvert, ezért vontam le a tisztaságból, amúgy a vendégtér kulturált, megfelelő.
A pultban ketten szolgáltak ki, elég gyorsan és hatékonyan.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (13)
Edison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - MosdóEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - BelsőEdison Bar & Ink Budapest - Belső

Edison Bar & Ink további értékelései

2019.04.14barátokkal
Az Edison söröző és tetoválószalon igen jó hely lenne, ha megtanítanák az egyik pultost viselkedni. Mert olyan egyszerűen nincs, hogy a húszas éveinek elején álló ifjú hölgy, amikor elhaladunk mellette nagyjából egy méterre, érthetően és tisztán megköszönjük az élményt és elköszönünk, akkor ne...
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással