Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ez nem volt kerek

Eker Török Étterem - Ferenciek tere BudapestEker Török Étterem - Ferenciek tere Budapest a térképen

Gyenge 2019. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. november 26.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Török gyorsétterem a Ferenciek terén, a 7-esek buszmegállójánál (a pesti oldal felé). A 11. kerületben egy nagyobb éttermük működik, de a kínálat és a koncepció mondhatni ugyanaz.
Csirke gírosz mellett kapható falafel, valamint 3-4 féle húsos, zölséges egytálétel (1100-1300 Ft), választható körettel, 3-4 féle saláta (görög-, bulgur-, majonézes), valamint többféle tejberizs, sima, fahéjas, gyümölcsös.
A személyzet tagjai közül egy fiatal lány volt magyar, a többiek törökök vagy valamely hasonló kinézetű ázsiai nemzetiség, csak férfiak.
Önkiszolgáló rendszerben tolja az ember a tálcát, választ, ők mikróznak (sajnos igen, a pultban lévő ételek mind kihűltek, a köretek is), majd a pult végén fizetés. Az ételek jó részéből van kisadag is, bár nincs kiírva sem a lehetőség, sem ennek ára. A gírosz tál 1500 Ft.
Egy kis adag padlizsános-sült paprikás csirkét ettem sült krumplival (900 Ft). A krumpli mirelit, a mikrózás finoman szólva nem tett jót neki, a főételben hús alig, talán 3 húskocka volt csak, a zöldpaprika csípős rajta, érdemes figyelni, nehogy meglepődjünk.
Amúgy mennyiségre a kisadag is elég kiadós, de sajnos nem jó, nem finom, nekem nem jött be, csak azért ettem meg, mert igen éhes voltam, és már nem volt sem időm, sem kedvem mást keresgélni.
4 asztalnál lehet leülni, a legtöbben ezt kabátban tették, mivel a bejárati ajtó folyamatosan nyitva van - gondolom, a személyzetnek melege van a kebab-nyárs mellett -, dől be a hideg, pont szembe vagy a hátukba, ahol a vendégek ülnek.
Elvileg van rendes fém evőeszköz, de nem volt elmosva sem villa, sem kés, helyette a gagyi műanyag evőeszközre mutogattak, amivel a húst nem lehet elvágni, meg egyébként is utálom az ilyen műanyag villákat.
A használt tálcáknak nincs gyűjtőhelyük, a vendégek csak hátrahagyják az asztalon.
A vendégkör vegyes: környékbeli dolgozók, lakók - többeket visszatérő vendégként üdvözöltek a pultból, de külföldi turisták is befutnak.
Az összélményem átlag alatti, nem vágyom ide vissza.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (6)
Eker Török Étterem - Ferenciek tere Budapest - Étel/italEker Török Étterem - Ferenciek tere Budapest - Étel/italEker Török Étterem - Ferenciek tere Budapest - BelsőEker Török Étterem - Ferenciek tere Budapest - Étel/italEker Török Étterem - Ferenciek tere Budapest - Étel/italEker Török Étterem - Ferenciek tere Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - Aranyifjaké a SunGarden
Aranyifjaké a SunGarden
2024.10.18-ig
Sungarden Hotel Siófok
82.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval