Vérbeli kubai hangulat Budapest szívében, az Ó utcában! Bizony, ez a hely felpezsdíti az érzékeinket, egyszerűen jókedvre derít mindenkit, aki ide benéz. Csak délután 5-kor nyitnak ki, de utána bele az éjszakába, amíg tart a hangulat, a karib buli, éjfélig-egyig. Egy idősebb, 60-as kubai házaspár - Mr. és Mrs.
Agua - viszi a helyet, nagyon kedvesek, mosolygósak, igazán vendégszeretőek. Az étlapon néhány tradicionális karib és latin-amerikai étel szerepel, empanada, óriás quesadilla, nachos, kubai grill szendvics. A húsos-zöldséges empanada szép nagy darab, 1200 Ft, hozzá koktélszósz jár. Isteni koktélokat készítettek, életem legjobb Pina Colada koktélját ittam itt (2600 Ft). Augusztus 20-án nagy közös paella főzést tartanak minden évben, erről sajnos idén lemaradtunk, de most, hogy már ezt is tudom, szerintem jövőre visszanézek (2700 Ft/adag). Szombat esténként élő salsa party, már hangoltak a bulira, és ha jól láttam, egy szülinapi ünnepségre is készültek, legalábbis a belső terem fel volt díszítve. Szerdánként táncoktatás. Nyáron a teraszon gyülekeznek a vendégek, sőt vannak, akik már kint az utcán is táncra perdülnek. Annyit megjegyeznék, hogy a google maps szerint vasárnap 17-24 óra között is nyitva tartanak, de én már jártam erre vasárnap délután többször is az elmúlt évben, és nem voltak nyitva.