Kiváló 2025. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. február 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Göncz Árpád Városközpontnál volt némi szabadidőm reggel, így amikor megláttam az új kávézó nevét az Agora Tower II. toronyépület aljában, nem volt kérdéses, hogy ide be fogok nézni. Ez ugyanis az egyik kedvenc zenekarom 1990-ben megjelent albumának címe (kicsit más írásmóddal). Elízium a túlvilági boldogok mezeje, ahová az Istenek kedveltjei kerülnek, itt mindenki gond és baj nélkül él, sohasem érezve fáradtságot, éhséget vagy szomjúságot. Boldog szórakozóhely az örökkévalóságig. A kávézóban semmi túlvilági hangulat nem volt, ellenben egy elegáns berendezésű, nyugodt, csendes, igényes hely. Mindez kedves kiszolgálással. A vendégkört a környéken dolgozó nagyszámú irodista adja, a kávézónak helyet adó irodaépületből közvetlenül belülről is van bejárat ide. Kitűnő, prémium minőségű a kávé, mutatósak a színes kerámia csészék. A latte 1510 Ft-ba került. A pultban jó kinézetű szendvicsek (1650-2400 Ft között), néhány péksütemény és sütemény sorakozott. A sütemények (1980 Ft-os egységáron) szemre az olasz stílusú Angelo Cukrászatból érkeztek. Köztük felismertem a díjnyertes "Segreto di Otello süteményt is, ami 2024-ben a Balaton sütije lett. A Caprese szendvicsbe mozzarella, paradicsom, rukkola került a magos rozsos kiflibe. Reggel 8-11 óra között villás reggelit is kínálnak a vendégek számára, majd 11-14 óra között jön a brunch időszak.