Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Francia süticsodák

Emily Éclair - Etele Plaza BudapestEmily Éclair - Etele Plaza Budapest a térképen

Kiváló 2022. márciusban járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Francia stílusú felsőkategóriás cukrászda az Etele Plázában, amely a bevásárlóközponttal egy időben, azaz 2021 szeptemberben nyitott meg. A MUNCH ételmentő programban már jó ideje részt vesznek, ha valaki takarékosabban szeretné megkóstolni az amúgy meglehetősen drága desszertjeiket, akkor érdemes a programhoz csatlakozni és így próbálkozni. Amikor első alkalommal jártam náluk, még én sem tudtam erről.
Két fő desszertféleség, amit kínálnak sokféle ízben, töltelékkel az egyrészt a névadó eclair (ekler) fánk, a másik a cruffin, ami a croissant és a muffin házasításából jött létre. Volt belőle vaníliás, pisztáciás, csokis, diós, A cruffint én túl töménynek találtam, azt nem bírtam volna megenni, azonban a pultban még ezeken túlmenően is voltak további nagyon jó kinézetű, franciás stílusú sütemények, amelyekkel nagyon szimpatizáltam, ezért ezek közül választottam egy epres-ruby- fehércsoki-mandula kombinációt (1190 Ft). Nagyon finom volt, jó, hogy éppen ezt választottam, bár szerintem itt bármit választ az ember, azzal nem lehet melléfogni.

A sütemények mellé adja magát a kávét (újhullámos), az eszpresszó 550 Ft, a tea és a házi szörp 750 Ft. La Molina forró csokoládét is ihatunk.

Nagyon kedves kiszolgálással találkoztam, a fiatal hölgy részletesen mesélt a süteményekről, ismerte a termékeket, ajánlással élt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Emily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - EgyébEmily Éclair - Etele Plaza Budapest - Egyéb

Emily Éclair - Etele Plaza további értékelései

2021.10.21egyedül
Kiváló
Nem nagyon tudnám másképp értékelni, mint ötösre. Annak ellenére, hogy teljesen szerencsétlen helyen van, a mozgólépcsők mellett a kanyarban, a forgalom kellős közepén, semmi intimitás, meghittség, béke, csak a fogyasztói társadalom zajos hullámzása. Viszont nívós hely ez. A választék szűk, de...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!