Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az argentinok már az aluljáróban vannak

Empanada Story BudapestEmpanada Story Budapest a térképen

2022. szeptemberben járt ittÉrtékelt: 2022. október 3.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Empanada argentin street food ételeket kínál. Eredetileg a VI. kerületben a Nagymező utcában nyitottak egy bisztrót, ahol lehetett helyben is enni és elvitelre is, majd a Covid alatt teljesen átálltak a házhoz szállításra. Jártam, ettem náluk a Nagymező utcában és elvitelre is vásároltam náluk, de akkor valahogy elmaradt az értékelés. A közelmúltban áthelyezték a székhelyüket, és a sokkal forgalmasabb, de ezáltal személytelen, nyüzsgő és talán kevésbé szimpatikus Nyugati téri aluljáróba költöztek át a Burger King helyére. Itt is van benti, asztalos-székes étkezési lehetőség, illetve külön pultban szolgálják ki az elviteles vásárlókat.
A nyitás első hetében ajándékkal is kedveskedtek a vendégeknek.
Bővülés jele, hogy már nemcsak empanadát, azaz töltött kis tészta táskákat kínálnak, hanem egyéb édes és sós argentin, portugál sült tésztákat is. Természetesen vettem egy Pastel de Natát, mert azt nagyon szeretem (550 Ft). Nem azt mondom, hogy nem ettem már jobbat ebből az édességből, de finom volt itt is, valamint egy BBQ Pulled Pork tépett malachúsos empanadát (700 Ft) - a többi töltelékkel is ez az egységár. Ajándékba kaptam egy csokis-kókuszos Alfajort (450 Ft) és egy epres masnit leveles tésztából.
Empanadából egy olyan 4-5 db-ot szerintem simán meg lehet enni, szóval ezen az áron nem éppen egy olcsó étel. Mint érdekesség, ajánlom, nekem tetszett.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (18)
Empanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - EgyébEmpanada Story Budapest - Egyéb

Empanada Story további értékelései

2019.11.27barátokkal
Az Empanada Story őszinte hiteles, egy témájú hely. A kiszolgálás kedves, a beltér hangulatos, az árak megfizethetőek és az empanadak finomak. Kétfélét kértem, egy marhahúsosat és egy kolbászosat, mindkettő megelégedésünkre szolgált. Nem ültünk be, az utcán ettük meg őket, mert sürgős...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval