Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Empátia a Vöröskeresztnél

Empathy Cafe & Bistro BudapestEmpathy Cafe & Bistro Budapest a térképen

Kiváló 2018. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Elég sokat cikkeztek a közelmúltban megnyitott kávézóról, amelyet a Magyar Vöröskereszt 5. kerületi, Arany János utcai főépületében alakítottak ki. A helyszínválasztás szerintem nagyon jó, közel a metró, a Bajcsy, a Bazilika.
A berendezésben a letisztult skandináv egyszerűség volt az irányadó, fenyőbútorok, minimál design, kicsit indusztriális, az újhullámos kávézókat idéző mostanában trendi vonalvezetés. Tágas az L alakú belső tér, hatalmas belmagasság, világos, napfényes belső tér.
A pultnál kell rendelni és fizetni, viszont az elkészült kávét kihozzák az asztalhoz. Az volt a koncepció, hogy az összes asztalt egy csomóba tolják össze, hadd ismerkedjenek az idegenek. Ez alapvetően jó elgondolás, viszont vannak, aki munkamegbeszélésre, csajos pletykálkodásra vagy éppen magán angolórára érkeznek, és nem biztos, hogy az ember a nyugodt kávézás mellett ezeket a számára érdektelen történéseket akarja testközelből hallgatni. A másik zavaró tényező volt, hogy a csacsogó lányok egyike folyamatosan hintázott a székén, aminek köszönhetően a vele szomszédos 4 asztal folyamatosan rángatózott. Mivel én éppen írtam valamit, ez meglehetően idegesítő volt számomra. Dehát itt a jelszó az empátia, így én sem szóltam be. Egyébként a pulttal szemben, az ablakoknál vannak 2 személyes "privát" asztalok is, de azok foglaltak voltak, amikor ott jártam.
A mosdó tiszta, szép, igényes. A fal mentén kialakítottak párnás, kuckós pihenőhelyet is, az nagyon tetszett.
A kiszolgálás egyáltalán nem pörgős, inkább ráérős, nyugis.
A kávé nagyon finom, viszont nem olcsó. Egy cappuccino 650 Ft.
Lehet kapni péksütiket, kakaós csigát, pisztáciás croissant-t, valamint szögletes pizzákat.
Gyerekbarát hely, pelenkázóval a hátsó traktusban.
Ingyenes wifi és töltési lehetőség van.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Empathy Cafe & Bistro Budapest - Külső képEmpathy Cafe & Bistro Budapest - Étel/italEmpathy Cafe & Bistro Budapest - Étel/italEmpathy Cafe & Bistro Budapest - Étel/italEmpathy Cafe & Bistro Budapest - BelsőEmpathy Cafe & Bistro Budapest - BelsőEmpathy Cafe & Bistro Budapest - BelsőEmpathy Cafe & Bistro Budapest - Étel/italEmpathy Cafe & Bistro Budapest - Étel/italEmpathy Cafe & Bistro Budapest - Étlap/itallapEmpathy Cafe & Bistro Budapest - BelsőEmpathy Cafe & Bistro Budapest - BelsőEmpathy Cafe & Bistro Budapest - MosdóEmpathy Cafe & Bistro Budapest - Belső

Empathy Cafe & Bistro további értékelései

2019.07.28egyedül
Kiváló
Szociális érzékenységemből kifolyólag csak üdvözölni tudom a kezdeményezést és a lehetőségeim függvényében párszor már betértem. Tetszik a berendezés. A kiszolgálás lehetne előzékenyebb, betérve nem pattannak rögtön oda, pedig a bejárattal szemben van a pult, ahol rendelni kell. A választék sem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval