2025. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. október 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kis kávézó a Fő utcában, a Batthyány tér és a Bem tér között kb. félúton. A pultban egy mianmari (!!) fiatal hölgy szolgált ki (angolul), mint megtudtam tőle, a Corvinus Egyetem angol nyelvű képzésén tanul, s mellette dolgozik itt némi jövedelemszerzés érdekében. A tulajdonos pedig koreai, ez onnan derült ki, hogy az étlapon az ételek nevei az angol mellett koreai nyelven is fel voltak tüntetve. Érdekes. A berendezés két fő tematika mellé csoportosul, egyrészt a sakk, másrészt a kutyák. A névadó Gambit a Marvel Comics képregények egyik szereplője az X-Men csapat tagja, egy mutáns, aki képes uralni a kinetikus energiát, képzett a kártyahajításban, a közelharcban és a bot forgatásában.
Az itallapon szerepelnek kávék, az eszpresszó 800 Ft, a cappuccino 1150 Ft. Érdekesség a Yuzu tea (1300 Ft), illetve a Dalgona latte - koreai cukros, mézeskalács ízvilűgú, habosított kávé -, de van mentatea és Matcha Latte is. A hely signature étele a Gambit szendvics (1800 Ft), amelyben sonka, sajt, paradicsom, jégsaláta, főtt tojás került.
Tartanak magyar borokat, amelyekből 3-5-7 tételes kóstolókat kínálnak, nyilván elsősorban a külföldi vendégek számára lehet ez érdekes. 4500/5500/6500 Ft-ért.
Az utcaszinten egy 4 személyes asztal van, de a galériaszinten további asztalkák találhatóak.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()