Teljes tévedés

Estilo Restaurant & Terrace BudapestEstilo Restaurant & Terrace Budapest a térképen

Gyenge 2025. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2025. augusztus 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Estilo az azonos nevű szálloda étterme a Váci utca Fővám térhez közeli szakaszán. Az étterem látogatható bármely betérő vendég számára, nemcsak a szállóvendégek részére működik. A 2025. tavaszi Étteremhét program keretében jártunk náluk, de nekem talán az egyik legnagyobb csalódást okozták. Nagyjából úgy tudnám összefogni, hogy az itteni konyha teljesítménye nem üti meg a program általam elvárt színvonalát, és az eddigi évek során kipróbált éttermek szintjét nem érte el. A meghirdetett 3 fogás 6900 Ft-ba került. Az előétel 3 kencét tartalmazott pitával. A pita igen gyenge minőségű, olcsó bolti, ráadásul nem friss pita volt, szerintem szégyen ilyet a vendégeknek kiadni. Következő óriási probléma az volt, hogy az egyik kence romlott, erjedt volt. Arra a következtetésre jutottunk, hogy talán a szállóvendégek svédasztalos reggelijének a maradéka lehetett, amit utána beszedtek, de nem megfelelő hőmérsékleten tárolták, s több óra múlva, de inkább nap(ok) múlva nekünk kitálalták. A probléma jelzését követően felajánlották, hogy akkor készítenek frissen egy másik új kencét. A főétel quesadilla hatalmas adag, de unalmas, sem a tészta, sem a töltelék nem volt jól készült és finom sem, a hasábburgonya bolti mirelit termék volt. Ez nagyjából egy metró aluljáró büfé szintje, abból sem a minőségi. A desszert mangós panna cotta alsó része szintén állott volt, a mangós felső rész rendben lévő.
Ha az ételeket nem tekintjük - dehát nem lehet nem tekinteni! - a beltér kellemes, barátságos, tetszetős stílusú. A magasított bárszékek azonban kényelmetlenek. A pincér hölgy teljesen amatőrnek tűnt, nem ismerte a fogásokat, kb. nem tudott semmit, igyekezett ugyan, de nem igazán ment neki. Összességében itallal, szervizdíjjal fejenként 10ezer Ft felett fizettünk, hát, ez nagyon nem érte meg. Soha többet!
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Gyenge