Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vegyes-felvágott

Eurogrill Pizzéria - AsiaCenter BudapestEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest a térképen

Átlagos 2017. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2017. november 14.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Ázsia Center Keleti Szárnyában a 2. emeleten egy kupacban kaptak helyet a gyorséttermek. Van olasz, magyar, kínai, japán, koreai, vietnami étkezde, de nekem volt egy olyan gyanúm, hogy talán az egész ugyanannak a tulajdonosnak a kezében van, és a színfalak mögött a konyharészek is közösek. Szóval az sem kizárt egyáltalán, hogy egy nagy közös konyhán ugyanazok a szakácsok főzik a különböző nemzetek ételeit.
Balról a 2., elég nagy alapterületet elfoglaló egység az Eurogrill névre hallgat, s Pizzéria neve ellenére pizzát a pultban pont nem láttunk. Vannak viszont tészták, frissensültek körettel, görög saláta és savanyúságok is. A gyerekek spagettit kértek (persze, mi mást), rántott sajtot - melyet darabra adnak, céklát, savanyú káposztát, rántott húst sült krumplival, tartármártással. Tipikus bevásárlóközpontos ételek, kiszolgálás és színvonal. A pult mögött vagy 4 mikró, melyek folyamatosan mennek, hiszen a pultban kihűlt ételekre automatikusan rámelegítenek.
Az árképzés nem egyértelmű. Néhány étel ára ki van írva táblákon, ezek jellemzően a napi akciók, a többi találomra megy.
Nemcsak a közös asztaloknál lehet leülni, hanem az Eurogrill saját vendégei számára fenntartott helyekre is, melyek belül, a belső részben kaptak helyet.
Az Ázsia Center vendéglős kínálata nem valami erős, az Eurogrill az átlagot alulról súrolja. Egyszer elmegy.
A maradékot ingyen elcsomagolták.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (12)
Eurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - BelsőEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étlap/itallapEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Étel/italEurogrill Pizzéria - AsiaCenter Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.06.21-ig
Hotel Kapitány Sümeg
114.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval