2026. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2026. augusztus 28.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Helyszín Óbuda külső, ipartelep része a Bécsi úton. A burkoló iparosok által ajánlott Bázis Konyha itt a telepen nekünk nagyon nem jött be, így megpróbálkoztunk a másik vendéglátó egységgel, hátha az jobban muzsikál. Egy fokkal jobb, de azért nagyobb távolságról biztos nem indulnék meg ide. A kis pavilon voltaképpen egy egyszerű büfé, ahol néhány féle elviteles, dobozolt étel közül válogathatunk, valamint kávét, üdítőt, némi rágcsálnivalót lehet itt beszerezni. A bejárat előtt van egy másik pavilon, ez a terasz, itt lehet helyben enni-inni. Nagyon retró hatású az egész, viszont a kiszolgáló hölgy (talán éppen Éva?) kedves, barátságos volt. Mindazonáltal 3 pontnál többre nem tudom értékelni a helyet. 2 kávé - eszpresszó tejjel, cukorral - mindössze 750 Ft-ba került, de nem is volt egy nagy élmény. A szolid ételkínálat: naponta 3 főétel (2650 Ft/2750 Ft), 1 desszert (1150 Ft/1250 Ft). Láttunk még a pultban előre lesütött kirántott húsokat, rántott sajtot, fasírtot. Ezek mellé savanyúságot, uborkát lehet kérni, kenyérrel. Meg tükörtojást hidegen, ez elég szürreális volt. Talán szendvicsbe teszik?
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()