Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Monopolhelyzetet kihasználva

Expo Vendéglő BudapestExpo Vendéglő Budapest a térképen

Gyenge 2017. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. július 30.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Minden évben ki szoktam menni az Utazás Kiállításra az Expora, így évek óta érthetetlenül szemlélem az Expo gyatra vendéglátós felhozatalát. Bár a kinti sétányon a bódékban most már egy fokkal nőtt a színvonal és a választék is szélesedett a korábbi évekhez képest, de ami a pavilonokon belül zajlik, az továbbra is méltánytalan és színvonal alatti. A helyzet paradoxonát tovább emeli, hogy az Utazás kiállítás már nemcsak a szállásokról szól, hanem egyre inkább a vendéglátásról is, több vidéki étterem is be szokott itt mutatkozni, de sajnos a többség csak szórólapokkal és standdal, nem konyhával és ételekkel.
A pavilon végén található az Expo Vendéglő, ahol minden évben megnézem a választékot, és nem értem. Előre lesütve az ételek, silány minőségben, egyáltalán nem gusztán, nem vonzó a látvány. Sajnálom az itt napokat munkával eltöltő embereket (hosztesseket, kiállítókat), akiknek esetleg 3-4 napon át az itteni ételeken kell élniük.
Csülök, sonka, kolbász, hurka, pörkölt, hatalmas halmokban savanyúságok, főtt kukorica. Italban Pepsi család palackozott szénsavas italai, Nobilis pálinka, dobozos sörök a kommersz vonalból, Perté kávé. A kávé sem jó. Sajnos az Expo egész területén sehol nem lehet rendes kávét inni. Az árak irreálisak, nyilvánvaló, hogy visszaélnek a monopolhelyzetükkel (vagy/és drága a bérleti díj).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (29)
Expo Vendéglő Budapest - Külső képExpo Vendéglő Budapest - BelsőExpo Vendéglő Budapest - Étlap/itallapExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - BelsőExpo Vendéglő Budapest - BelsőExpo Vendéglő Budapest - BelsőExpo Vendéglő Budapest - EgyébExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - BelsőExpo Vendéglő Budapest - BelsőExpo Vendéglő Budapest - BelsőExpo Vendéglő Budapest - BelsőExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Étel/italExpo Vendéglő Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
99.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Panoráma Balatongyörök - Bomba tavasz
Bomba tavasz
2024.06.21-ig
Hotel Panoráma Balatongyörök
86.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval