Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Wednesday a fagyizóban

Falánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó BudapestFalánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó Budapest a térképen

Átlagos 2023. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus lakótelepi fagyizó és cukrászda Békásmegyeren, 10 emeletes panelházak gyűrűjében, az egyik sarkában kialakítva. Bár így júliusban egyértelműen a fagylalt volt a favorit, a legtöbben ezt vásárolták korra és nemre való tekintet nélkül, de ezért megjegyzem, hogy lehet még kapni buborékos gofrit, Churros spanyol fánkot, jégkását (3 ízben, 3 méretben, 500/750/1000 Ft), kávét, rétest és vagy jó tucatnyi féle, mainstream középkategóriás megjelenésű süteményt, tortaszeletet (750-850 Ft-os szeletárak).

A fagylaltok nagyüzemi előállítású, inkább albános jellegű tömegtermékek, aromás, színezékes megoldás. Cukromentes íz volt a mogyorós desszert névre hallgató, egynek elment, nem volt valami jó. Feledhető. Vettünk még egy szelet epres rétest, az sem volt átütő. Amiről emlékezetes marad a hely, hogy egy Wednesday Addams külsejű és öltözetű fiatal lány szolgált ki bennünket.

A bejárat előtti kis teraszon lehet leülni helyben fogyasztáshoz, de ottjártunkkor a 3 kis asztal mindegyike foglalt volt. A benti részben nincsenek asztalok, kb. 3 vendéggel meg is telik a pult előtti rész. Éppen emiatt a fagylaltot és a jégkását a terasz felől az ablaknál adják.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (7)
Falánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó Budapest - Külső képFalánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó Budapest - BelsőFalánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó Budapest - Étel/italFalánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó Budapest - Étel/italFalánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó Budapest - Étel/italFalánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó Budapest - Étel/italFalánk Zsiráf Cukrászda & Fagyizó Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Pezsgő tavasz Hévízen
Pezsgő tavasz Hévízen
2024.06.30-ig
Palace Hotel Hévíz
83.649 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Vital Hotel Nautis Gárdony - Nyár a tavon
Nyár a tavon
07.05-08.16.
Vital Hotel Nautis Gárdony
154.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval