Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jégbe hűtött sushi élmény

Family Sushi BudapestFamily Sushi Budapest a térképen

2022. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. február 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Almássy téren járva véletlenül fedeztem fel ezt a sushi bisztrót, akkor többekhez hasonlóan én is elvitelre vettem csak egy 6-os lazacos makit. Mivel tetszett és árban is kedvező volt, ezért a gyerekekkel együtt is visszatértünk, akik nagy sushi imádók. Az utcáról belépve egy kicsi helyiségbe érkeztünk, ahol a kiszolgálópult, valamint egy pakolásra odakészített asztalka található. A pultra kihelyezett étlapról leadtuk a rendelést. Az étlap elég viharvert, elnyűtt és kissé ragacsos volt már. A pulton egy csinos bonsai adta a japános hangulatot, egyébiránt egy kissé lepusztult, puritán a berendezés.
Rendeltünk egy csomó ételt: lazac nigirit (12 db/5400 Ft - nagyon jó ár érte!!), tigrisrák nigiri (10 db/5500 Ft), omlettes nigirit, lazac tekercset (1920 Ft/9 db), a makik közül lazacosat, avokádósat, omletteset, tempurázott rákosat.
A sushikon kívül még sült csirkés gyozát is kértünk egy adaggal (1530 Ft/5 db).
Lementünk a pinceszinten található étterem részbe. Egy kicsit bizarr volt a burkolat választás, nekünk a 80-as évek retró világát idézte. Borzasztó hideg volt, gyakorlatilag mintha nem lett volna semmi fűtés. Ugyanakkor minden új volt, a mosdó is frissen kövezve, burkolva.
Részletes számlát nem kaptunk, csak a végösszegről egy tételben, de nem számoltam utána, bíztam benne, hogy korrekt volt az elszámolás. 25ezer Ft-ot fizettünk, a fotókon látszik nagyjából a mennyiség, kb. a felét hazavittük, elcsomagoltattuk.
Mint kiderült, az éttermet üzemeltető úriember mongol, egy kicsit beszél csak magyarul.
Ár-érték arányban nagyon kedvező volt a többi sushi étteremhez képest, finomak, frissen készültek voltak az ételek, de télen nem jönnék ide többször, legfeljebb csak elvitelre.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (23)
Family Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - EgyébFamily Sushi Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger kiemelt időszakban
Nyári sláger kiemelt időszakban
07.12-08.18.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
99.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.056 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval