Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rózsadombi második

Fanka Buda BudapestFanka Buda Budapest a térképen

2023. júniusban járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A pesti oldalon mutatkozott be először Fanka a VII. kerületi Gozsdu Udvar szomszédságában, a bulinegyedben. Itt főként a fiatal külföldi generációt megcélozva reggelivel, kávéval, egészséges és prémium kategóriás finomságokkal.
A budai oldalon a Rózsadombot célozták meg, 2. egységük az egyik buszmegállónál kapott helyet egy félszuterénban. A kerítés előtti szűk sávban egy kis nyitott teraszt is ki tudtak alakítani a járdaszegélyen, meglehetősen szűkösen. A beltér viszont tágasabb, mint a pesti egységükben. A berendezés modern, csinos és nagyon tiszta.
Vasárnap ebédidőben már igen szolid volt a kínálat, igaz, nem sokkal a zárás előtt sikerült "beesni".
A bisztrós ételkínálatban reggeli ételek, toast, bagel szendvicsek, waffel, joghurtos-gyümölcsös bowl-ok szerepelnek, valamint péksütemények (croissant 690 Ft, illetve vaníliás csiga 590 Ft ottjártunkkor).
A morzsás erdei gyümölcs torta kellemes volt, de nem átütő, hasonlókat tudok elmondani a gyümölcskenyérről is. Egy péksüti kávéval (850 + 1050 Ft), kötelező szervizdíjjal - pedig a pultnál én rendeltem és fizettem, nem asztál szerviz volt - több mint 2000 Ft-ért szerintem egy kicsit sok, bár a Rózsadombon más szorzókkal számolnak a kereskedők és a vendéglősök is, úgy tűnik. Summa summarum, nekem egy kicsit túlárazottnak tűnik az össz-élmény, még ha amúgy kellemes is volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Fanka Buda Budapest - Étel/italFanka Buda Budapest - BelsőFanka Buda Budapest - BelsőFanka Buda Budapest - Étlap/itallapFanka Buda Budapest - Étel/italFanka Buda Budapest - Étel/italFanka Buda Budapest - Étel/italFanka Buda Budapest - MosdóFanka Buda Budapest - MosdóFanka Buda Budapest - Külső képFanka Buda Budapest - Külső képFanka Buda Budapest - Étlap/itallapFanka Buda Budapest - Étel/italFanka Buda Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval