Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Halloween szerencséje

Fánki Donuts BudapestFánki Donuts Budapest a térképen

Átlagos 2018. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. november 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 13. kerületben, a Pannónia utcai északi végén észrevétlenül megnyitott egy lakóház aljában ez a fánkozó, amely a prémium kategóriába pozicionálta magát. Legalábbis az árak alapján. Helyben enni, leülni, de még csak "talponállózni" sincs lehetőség, mivel az utcafrontról kb. csak egy talpalatnyi helyre lehet belépni legfeljebb 1 embernek.
A benti részben, már amennyire belátni lázas készülődés, szortírozás folyt, a Halloween nagyon megdobta az igényt a fánkokra. Lyukas közepű és "teli" kerek fánkokat is csinálnak, igen széles választékban. Készítettek kifejezetten Halloween-es dekorációval: narancssárga fondant bevonaton fekete pókok és pókháló minta. Nagyon mutatós. De láttunk még sok egyéb darabot klasszikusabb díszítéssel is, csokis, vaníliás, kókuszos, apró színes cukorszórással. Sajnos nem tudtuk és nem is számítottunk rá - a honlapjukon sem volt erre utaló figyelmeztetés -, hogy előre kellene rendelni, ha szeretnénk fánkot kapni. (hétköznap délután 3 órakor, elvileg 6-kor zárnak).
Ennek ellenére a személyzet segítőkész volt, átnézték a készletet, s mivel volt néhány plusz vagy tartalék darabjuk, így kaphattunk mégis 3 db fánkot a 3 gyereknek: 2 db Raffaello, kókuszkrémes töltelékkel, de eltérő külső dekorral, valamint egy lila színű, belül áfonyás sajttortás töltelékes fánkot. Márkázott papírdobozba csomagolták. A 3 fánk nem kevesebb, mint 1400 Ft-ba került. Nem tudom, ez az árazás miből adódott, mivel árlap nincs kinn. A falon egy félig lekopott krétafelirat szerint 1 db fánk 290 Ft, illetve 3 db 1200 Ft, de ezek szerint itt valami más árazással álltunk szembe. Őszintén szólva ennyit azért nem ért meg, borzasztóan túlárazottnak gondolom. Az áfonyás nagyon finom volt, a fánk tésztája könnyű, friss, nem élesztőízű, viszont a kókuszos töltelék a gyerekeknek és nekem sem igazán ízlett.
Összességében a fánk tehát nem volt rossz, de pl. az Aldiban rendszeresen veszünk 99 Ft-ért, igaz, az nem töltött, de szintén feldíszített fánkot, és az semmivel nem rosszabb.
És az nagyon nem tetszett, hogy gyakorlatilag zsákbamacskát vettünk, fogalmunk sem volt, hogy mennyibe fog kerülni. (legalábbis nem annyiba került, mint ami ki volt írva).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Fánki Donuts Budapest - Étel/italFánki Donuts Budapest - Étel/italFánki Donuts Budapest - Étlap/itallapFánki Donuts Budapest - Külső képFánki Donuts Budapest - BelsőFánki Donuts Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Nyári ajánlat
Nyári ajánlat
07.01-08.31.
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
272.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
Kedvezményes ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Hotel Eger Park
81.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Magistern Siófok
33.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel