Jó 2018. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. április 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Első látásra kicsinek tűnő étterem, de a látszat csal, mert egy hatalmas pincehelyiség húzódik az utca szinti terem alatt, így ha bekukucskálva úgy látjuk, hogy tele, azért mégis megér egy kérdést, hogy lent van-e hely. Hangulatos étterem, a metróhoz közel, nagy kiszolgálógárdával, akik elég vegyes habitusúak. Van aki kedvesen elviccelget velünk, van aki gépiesen teszi a dolgát. Összességében nem zavaró, ha nincs igényünk a szórakoztatásra. Az ételek finomak, az italok szintén, különösen ízlett a mangós limonádé, ami nem csak valami szörpből kikavart lötty volt, hanem egy tartalmas üdítő ital. Az árai barátiak, az adagok rendben vannak, így ár/érték arányban rendkívül kedvező.
Nagyon szuper hely. Kíváló kiszolgálás, nagyon finom ételek. Biztosan betérünk ide máskor is. Szivesen ajánlom az ismerőseimnek is. Szép és tiszta környezet.
Nagyon tetszett hangulatos hely remek kiszolgálással! Kedvesek voltak és nagyon finomak voltak az ételek bár először csak sörözni mentünk be de nem bántuk meg hogy kajáltunk is.
Szuper konyha, jó adagok! A kiszolgálás a kifogástalan és a tűrhető között ingadozik, attól függ ki a felszolgáló. Ha vacsora+italozás a program, akkor nincs jobb hely nagyon baráti arak vannak.