Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebédmenü a kávézóban

Farger Kávézó BudapestFarger Kávézó Budapest a térképen

2014. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. július 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez a kávézó már sok éve üzemel a Szabadság tér északi, Kossuth térhez közeli sarkán, elég nagy népszerűségnek örvend. Munkaügyben jártam erre, és az ebédmenüt ajánló kiírás miatt döntöttem úgy, hogy kipróbálom. Az üzlet előtti teraszon gyakorlatilag teltház volt, de benn is az asztalok 2/3-ánál ültek. A földszinten és a galérián is helyet lehet foglalni.
990 Ft-ért egy levest, egy főételt (2 közül lehet választani) és 2 dl limonádét lehet kapni, ami ezen a környéken igencsak kedvező ajánlat az árát tekintve. A mai menü első fogása joghurtos-karamellás málna krémleves volt, ami 2 percen belül meg is érkezett, hideg leves, elég sűrű, nem édes, a málna abszolút dominált benne.
A 2 főétel közül az olasz fűszeres jércemellet választottam. A csirkemell filé paradicsomos-mozzarellás-olaszos fűszeres kéregben/bundában volt és elég nagy szeletet kaptam, hozzá a köret párolt barna rizs volt némi petrezselyemmel. A főétel is gyorsan érkezett, de nem volt forró, sőt inkább langyos. Ízre finom, puha, kellemesen fűszerezett volt a hús.
Az evőeszközöket egy kis alumínium vödörben készítették az asztalra. +200 Ft-ért lehet kérni a menü után egy espresso kávét.
Az étterem-kávézóban ingyenes wifi van.
A kiszolgálás nagyon gyors, kedves és barátságos volt, a pincér hölgy és a 2 pultos fiatalember is nagyon készségesek voltak. Természetesen a készpénz mellett kártyával is lehet fizetni.
A mosdó egy kicsit lepattant volt, egy ilyen környéken szerintem ez lehetne kissé igényesebb.
Összességében pozitív benyomás, szerintem még vissza fogok térni máskor is.
A tulajdonos nagyon aranyos kiskutyájával is találkoztam, aki előszeretettel kuncsorog ételért a vendégektől, de abszolút nem nyomulósan, nagyon édes és jól nevelt állatka :-)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (13)
Farger Kávézó Budapest - Külső képFarger Kávézó Budapest - Étel/italFarger Kávézó Budapest - Étel/italFarger Kávézó Budapest - Étel/italFarger Kávézó Budapest - BelsőFarger Kávézó Budapest - Külső képFarger Kávézó Budapest - Külső képFarger Kávézó Budapest - MosdóFarger Kávézó Budapest - MosdóFarger Kávézó Budapest - BelsőFarger Kávézó Budapest - BelsőFarger Kávézó Budapest - BelsőFarger Kávézó Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
91.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenusi pihenés félpanzióval
Belenusi pihenés félpanzióval
2025.03.02-ig
Hotel Belenus Zalakaros
49.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval