Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Visszaidézném a régi Farmot

Farm Gastrobar BudapestFarm Gastrobar Budapest a térképen

Átlagos 2019. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon sajnálom, hogy elköltöztek a régi helyükről, az Ó utcából, ami egy igazán szeretni-való, hangulatos, különleges természetközelséget árasztó hely volt egy belső udvarban. Az új helyük abból a szempontból - a tulajdonosoknak - biztosan kedvezőbb, hogy itt a Gozsdu Udvarban folyamatos a külföldi vendégforgalom, de ettől pont azt a varázsát és egyediségét veszítette el a Farm, amiért megszerettük.
A Kazinczy utcai sarokhelyiség korábban is szórakozó-vendéglátó hely volt, de a nevét már meg nem tudnám mondani.
Reggeltől 15 óráig reggelit kínálnak, de a reggeli étlapon is vannak meleg ételek. A bisztrós normál étlap tehát csak 15 óra után érhető el, korábban erre nincs lehetőség.
Egy komplett magyar reggelit kértem (háromnegyed 3-kor, kicsit fura volt, a dolgozó többség ilyenkor már az ebéden is túl van), ami tartalmazott 1 db sült kolbászt, 1 db tükörtojást, grill zöldséget, kis friss salátát, paradicsomot. A zöldség túlkészült és olajos volt. A friss bagett puha, jó minőségű. 1990 Ft-ért olcsónak éppen nem mondanám, és egy nagyobb étkű férfiembernek ez reggelire is biztosan kevés lenne. Italt nem tartalmaz egyik reggeli sem, amúgy az étlapon volt még bundás kenyér, croissant, müzli, tojásételek, rántotta, omlett.
Egy pohár szódáért 270 Ft-ot számoltak fel (az étlapon nem láttam, de ettől még lehet, hogy rajta szerepel), ami eleve pohárban kiöntve érkezett, palack nem tartozott hozzá, máshol az ilyen pohár kitöltött vizeket grátisz adják.
A terasz egyébként kellemes, jó hangulatú, részben árnyékos. A benti részben a földszint nagyjából a kiszolgáló pult, az emeleten vannak további asztalok. A kiszolgálás gyors. A régi Farmhoz képest egyértelműen csalódás és jelentős színvonalbeli visszaesés, legalábbis számomra az volt. (egy 5 pontos helyet veszítettünk).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (14)
Farm Gastrobar Budapest - Külső képFarm Gastrobar Budapest - Külső képFarm Gastrobar Budapest - Étlap/itallapFarm Gastrobar Budapest - Étlap/itallapFarm Gastrobar Budapest - Étlap/itallapFarm Gastrobar Budapest - Külső képFarm Gastrobar Budapest - Étel/italFarm Gastrobar Budapest - Étel/italFarm Gastrobar Budapest - Külső képFarm Gastrobar Budapest - Külső képFarm Gastrobar Budapest - BelsőFarm Gastrobar Budapest - MosdóFarm Gastrobar Budapest - BelsőFarm Gastrobar Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Senior ajánlat 60 év felettieknek
2024.06.21-ig
Hotel Napfény Zalakaros
67.894 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel