Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bár már nem "fehér", de a Gyűrű megmaradt

Gyűrű Pub & Podium BudapestGyűrű Pub & Podium Budapest a térképen

2015. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Jászai Mari téren, a 2-es villamos végállomásánál immár 35 éve működik a Gyűrű Pub. Mi még Fehér Gyűrűként ismertük meg, hiszen a megnyitástól kezdődően évtizedeken át ezen a néven vált ismertté, de az elmúlt időszakban valamiért úgy érezték a tulajdonosok, hogy szükséges egy kis változtatás, és most már csak Gyűrű Pub a hivatalos nevük.
Elég tágas söröző, több teremmel, így zárt körű rendezvényeknek is helyet tudnak adni. Klasszikus, fapados, boxos kialakítású részek is vannak, de vannak sima asztalos-székes elrendezésű ülőhelyek is.
Jó időben kinti teraszuk is üzemel.
Dreher, Arany Ászok, HB, Pilsner Urquell, Kozel családot csapolják, kézműves sörök nincsenek, üvegesben Gösser, Coronita, Edelweiss és Guiness van, azaz összességében a standard vonal, meglepetések nélkül.
Piccolo (2 dl), pohár (3 dl) és korsó (5 dl) kiszerelésben, amit csak annyiban érdemes megemlíteni, mert egyre több helyen terjed a mennyiségek burkolt csökkentése 2 és 4 dl-esre. A borkínálat elég gyenge, csak asztali/folyóborok vannak, de legalább olcsón (190 Ft/dl), mondjuk szerintem nem is valami jó minőségűek.
4 cent Jager 660 Ft, ami Pesten, pláne a belvárosban elég barátságos ár.
Az italok mellé leginkább libazsíros kenyeret szoktunk harapni lilahagymával, de a körözöttes is régi klasszikusuk. Van még párféle levesük és egyszerűbb egytálételek, toast, melegszendvicsek, libatepertő, sült virsli.
A főiskolás évek alatt gyakran megfordultunk itt, aztán ritkultak a látogatások, mert hétvégén asztalfoglalás nélkül soha nem volt szabad asztal, majd volt egy olyan időszak, amikor a kiszolgálás nem volt valami kedves, viszont az utóbbi időszakban ismét a régi, barátságos, vendégszerető hangulatot tapasztaltuk meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Gyűrű Pub & Podium Budapest - BelsőGyűrű Pub & Podium Budapest - Külső képGyűrű Pub & Podium Budapest - Külső képGyűrű Pub & Podium Budapest - Külső képGyűrű Pub & Podium Budapest - Külső képGyűrű Pub & Podium Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
80.850 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval