Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Retró étkezde a Nádor utcában

Feinkost Étkezde BudapestFeinkost Étkezde Budapest a térképen

Átlagos 2015. decemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. december 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Nádor utcában nem a Feinkost az egyetlen retró hangulatú hely. Ezen a vonalon mozog a Maxi Faloda és a Terv Bisztró is, ez utóbbi a nevében is retró. Magukról úgy nyilatkoznak, hogy friss házias ételeket kínáló étkezde, ami alapvetően igaz is, bár az ablakban látható egy gyros-sütő alkalmatosság is, s a meglehetősen szűk étlapon a gyros minden nap fix szereplő. Kifőzde típusú önkiszolgáló étterem, az előre elkészített ételeket a pultból kell kiválasztani.
A napi ételkínálatot a pult mögötti táblára helyezik ki vagy írják fel krétával. Az ételek egy részéből zóna adag is kapható 67%-os áron, valamint 15.00 óra után a készételeket 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni. 2 féle leves, 2 féle tészta, pár standard frissensült (rántott pulykamell, rántott sajt, tonhal), 2 féle tésztaétel, pörköltféle húsétel szerepel a kínálatban.
Zöldborsólevest és tejszínes-gombás tollhegy tésztát ettem. A leves leginkább erős paprika domináns léből állt, minimális levesbetéttel. A tészta nem volt rossz, bár ezt bármelyik kevésbé gyakorlott háziasszony is el tudja készíteni legalább ilyen jól, valamint a pultban értelemszerűen idővel kihűlő ételeket mikrózással melegítik fel, amit nem nagyon szeretünk.
A kiszolgálás átlagos, kissé gépies, majd okostelefonba merülő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (10)
Feinkost Étkezde Budapest - Étel/italFeinkost Étkezde Budapest - BelsőFeinkost Étkezde Budapest - Étel/italFeinkost Étkezde Budapest - BelsőFeinkost Étkezde Budapest - Étlap/itallapFeinkost Étkezde Budapest - Külső képFeinkost Étkezde Budapest - Étlap/itallapFeinkost Étkezde Budapest - Külső képFeinkost Étkezde Budapest - Étlap/itallapFeinkost Étkezde Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Residence Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Residence Siófok
122.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval