Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

"Nálunk egy kicsit megáll az idő"

Félegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt BudapestFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest a térképen

Kiváló 2023. márciusban járt ittÉrtékelt: 2023. március 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kiskunfélegyházi illetőségű, 1999-ben alapított, a mai napig 100%-ban magyar tulajdonú malomipari családi vállalkozás mára közel 90 pékáru boltot üzemeltet, az Alföldről kiindulva a fővárosban is stabilan megvetették a lábukat több mintabolttal. Ezek egyike forgalmas Keleti pályaudvarnál található. Ez is egy több éve működő egységük, amely a közelmúltba felújításon, modernizáláson, csinosításon ment keresztül, és a régi cégnév mellett a "Piknikség" is szerepel a névtáblán, bármit is jelentsen ez a kissé erőltetett név-találmány-szülemény.
Belépve egy hosszú pulttal találtam magam szemben, amely előtt kígyózó sor alakult ki. 3 vagy 4 alkalmazott szolgált ki folyamatosan, viszonylagos munkamegosztás mellett, azaz a kávét külön alkalmazott barista készítette.
Számtalan fajta édes és sós péksütemény, kenyerek, szendvicsek, dekára kimért aprósütemények sorakoztak a pultban témák/ízek szerint csoportosítva. Hagyományos olasz pörkölésű Lavazza kávét főznek, nagyon finom volt a latte (750 Ft) és az eszpresszó (490 Ft) is. Vettem még kiflit és túrós táskát is. Elvitel miatt papírpohárba kértem, de a bal oldalon és a pulttól hátrafelé vannak ülőhelyek, lehet helyben kávézni, teázni, reggelizni is. Árak tekintetében kedvezőbb mint a versenytársak, minőségben viszont összességében jobb szerintem.
A címet az egyik benti feliratról választottam. Sajnos nekem nem állt meg az idő, siettem a vonathoz, de tényleg jó kis hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Félegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - Külső képFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - Külső képFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - BelsőFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - BelsőFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - Étel/italFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - Étel/italFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - Étel/italFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - Étel/italFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - BelsőFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - BelsőFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - BelsőFélegyházi Piknikség 1. sz. Mintabolt Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Hotel Vital Zalakaros - Pihentető Vital wellness napok
Pihentető Vital wellness napok
2024.09.01-ig
Hotel Vital Zalakaros
169.000 Ft / 2 fő / 5 éj-től félpanzióval
Granada Hotel Kecskemét - Granada Élmények
Granada Élmények
2024.12.20-ig
Granada Hotel Kecskemét
89.676 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kristály Hotel Keszthely - Mindig Balaton
Mindig Balaton
2024.05.30-ig
Kristály Hotel Keszthely
76.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval