2025. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. október 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
Talán áprilisban hazafelé tartottam, amikor észrevettem, hogy az Erkel utcában egy új hely ébredezik. Kerestem valami fogódzót, feliratot, itallapot, de még nem készült, viszont az ajtó nyitva volt, s egy vagány fiatal lány kinézett, rám köszönt, s elmondta, hogy még nincsenek nyitva, éppen tart a költözködés. Pár nappal később valóban meg is nyitott a söröző. A járda mellett deszkával kerített teraszuk is lett. Elsősorban a cseh és magyar kézműves sörökre fókuszálnak. A beltér elég tágas, normális és kényelmes ülőhelyeik vannak.
6 féle sört csapolnak, Primator Weizen búzasör, Svyjani Desítka, Buda-Pest Lager, Buda-Pest Session IPA, Augustiner Hell, amikre emlékszem. Korsó árak 1200-1800 Ft között. A legolcsóbb kimért bor decije 500 Ft, a mecseknádasdi Lisicza zöld veltelini, illetve Pastor szekszárdi rozé van ebben az ársávban. A Gyulai pálinkák egységára 2000 Ft.
Tartanak ételeket is, leginkább sör-borkorcsolyák, egyszerűbb étkek. Falafel salátával, Hermelin pirítóssal, grillezett panini szendvicsek. A második és harmadik látogatás is teljesen pozitív élmény volt, így számomra ez 5 pontos élmény.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
62.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Barrico Thermal Hotel Demjén
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?