Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Utazás a retró-vonattal

Fészek Expressz Étterem BudapestFészek Expressz Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2019. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Astoriánál lévő új Fészek Klub a pincében üzemel, míg az utcaszinten egy menüt kínáló étterem működik, hogy mióta, azt nem tudom, de nekem most tűnt fel először a létezése. A bejárat előtt sok turistának feltűnik a 2 kiszuperált zongora, az egyiket földdel borították és növényeket ültettek bele.
Az aktuális menü a táblán olvasható: 2 féle levesből és 4 féle főételből választható 980 Ft-ért a 2 fogásos ebéd. Spenót főtt tojással, sült csirkecomb, rántott csirkemell, bolognai spagetti. A frankfurti leves nagy tálban érkezett, rémes volt, vízszerű, berántás nélkül, jellegtelen, nem is tudom, ettem-e már ennyire rossz frankfurtit. Szerintem nem.
A főétel 2 kisebb szelet hús, frissen rántva, túlsózva, a zöldséges rizs átlagos.
Az étterem érdekessége, hogy kiszuperált vasúti székek az ülőhelyek, elég kényelmetlenek és az ablak a függönnyel is a vonatablakokat idézi. Összességében avítt, retró hangulat.
Nagyon hideg volt, mintha nem is lett volna fűtés, a többi asztalnál is többen kabátban ültek. Ennek ellenére teltház volt, gondolom, a kedvező árak sokakat bevonzottak. Van kinti kiülős terasz és fedett veranda is további székekkel, de ott még hidegebb volt.
Opcionális desszert: lekváros palacsinta, előre lesütve, bekészítve, folpackkal leborítva. A hideg ételeket automatikusan mikrózzák.
Mindössze egy pincér hölgy szolgált ki, aki folyamatosan futkosott az asztalok és a konyha között.
A menün túl van normál étlap is, jól ismert magyaros ételek baráti árfekvésben. Sertéspörkölt galuskával, csirkepaprikás sztrapacskával, rántott sajt, körettel együtt 2000 Ft alatt. 2 féle gyerekmenü 890 Ft-ért.
Olcsó, de véleményem szerint nem egy színvonalas hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (15)
Fészek Expressz Étterem Budapest - BelsőFészek Expressz Étterem Budapest - BelsőFészek Expressz Étterem Budapest - BelsőFészek Expressz Étterem Budapest - Étel/italFészek Expressz Étterem Budapest - Étel/italFészek Expressz Étterem Budapest - Étel/italFészek Expressz Étterem Budapest - BelsőFészek Expressz Étterem Budapest - BelsőFészek Expressz Étterem Budapest - BelsőFészek Expressz Étterem Budapest - Étlap/itallapFészek Expressz Étterem Budapest - Étlap/itallapFészek Expressz Étterem Budapest - BelsőFészek Expressz Étterem Budapest - Étlap/itallapFészek Expressz Étterem Budapest - Étlap/itallapFészek Expressz Étterem Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.07.21-ig
Thermal Panzió Igal
74.950 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval