Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egyedi szendvicsek

Ficak Bisztró BudapestFicak Bisztró Budapest a térképen

Kiváló 2018. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 1.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Innen az ittjartam.hu-ról kaptam a tippet ehhez a helyhez, mert korábból nem tudtam róla. Amikor szinte naponta erre jártam dolgozni, még nem nyitottak meg.
A Kossuth téri metrómegálló szomszédságában, a Nádor és a Garibaldi utcák sarkán található galériázott modern bisztró, 2018-ban nyitották.
Fiatalos, laza, igényesen berendezett, trendi kis hely, reggelire, ebédre vagy csak kávézni. Egészséges, könnyed ételek, ebédidőben 2 fogásos ebédmenü. Reggelire édes és sós, valamint tojásos reggelik, wrap-ek, saláták, szendvicsek. Sajnos az ebédmenüről lecsúsztam, mint megtudtam, általában 13 órára már el szokott fogyni, én valamivel később érkeztem. Bármilyen szendvicset elkészítenek, ha a pultban lévők éppen nem szimpatikusak. Bajor perecből, croissant-ból, többféle zsemléből, toast kenyérből is készülnek szendvicsek. Így készítettek nekem is a fotón is megörökített sajtkrémes, sajtos, sonkás, paradicsomos szendvicset (600 Ft).
Érdemes felmenni a galériára, amely amerikai stílusú szivarszobának - szivar nélkül - van berendezve: csergék, szőrmék, sok-sok párna, a polcon könyvek.
Néhány retró berendezési tárgy: lámpa, rádió.
A mosdó is igényes, szép, bár pici.
A kávé, tea, Chai Latte is minőségi. Egy eszpresszó 350 Ft, a cappuccino 550 Ft-ba kerül.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Ficak Bisztró Budapest - Külső képFicak Bisztró Budapest - Étlap/itallapFicak Bisztró Budapest - Étlap/itallapFicak Bisztró Budapest - Étlap/itallapFicak Bisztró Budapest - BelsőFicak Bisztró Budapest - Étel/italFicak Bisztró Budapest - Étel/italFicak Bisztró Budapest - Étel/italFicak Bisztró Budapest - Étel/italFicak Bisztró Budapest - BelsőFicak Bisztró Budapest - BelsőFicak Bisztró Budapest - BelsőFicak Bisztró Budapest - Étel/italFicak Bisztró Budapest - Étel/italFicak Bisztró Budapest - BelsőFicak Bisztró Budapest - Mosdó

Ficak Bisztró további értékelései

2018.10.29egyedül
Kiváló
Idén március 15-én néztem ki magamnak a Ficak bisztrót, el kellett teljes egy kis idő, míg sikerült ide eljutni egy barátságos júniusi reggelen. Kellemes reggelit ettem itt, capreses pestos szendvicset, mellé frissen préselt narancslevet és kávét. Tetszett a beltér is, a galérián ültem le,...
Népszerű szállások a környéken
Palace Hotel Hévíz - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.30-ig
Palace Hotel Hévíz
47.405 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson
Wellness pihenés Zalakaroson
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval