Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kínait bőségesen, elvitelre

Fincsi Kínai Büfé BudapestFincsi Kínai Büfé Budapest a térképen

2022. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. október 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Érdekes, hogy még nem írt róla senki más értékelést, pedig itt szinte mindig vannak más vásárlók is. A környéken ez a legnépszerűbb, egyúttal a legnagyobb kínai étterem.
Évek óta működteti egy kínai család, a férfi a szakács, a felesége a pultos kiszolgáló. A gyerekük már itt született Magyarországon, emlékszem, amikor a kínai kis hölgy nagy pocakkal még szolgálta ki a vendégeket (ennek már 10 éve is megvan).
A covid idején tértek át a kiszállításra, becsatlakoztak a 2 nagy ételfutár céghez is, így ők is szállítják az ételeket nagyobb körzetben, nemcsak a környéken lakók térnek be, gyalogosan.
A profil alapvetően megegyezik a hazai kínai gyorséttermekével, viszont itt elég széles a kínálat, nem több napos, állott-aszott ételek vannak a pultban, hanem mindig friss minden, értelmesen ki vannak írva az árak és az ételek. A pultos tud jól magyarul, megtanult már.
Persze itt is a legtöbb étel csirkéből készül, 1-1 kacsa vagy marha akad mutatóba. Sok a zöldséges étel.
Kérésre elkészítenek mást is, csak arra várni kell.
Hatalmas adagokat adnak.
Legutóbbi vásárlásunk: nagy adag amerikai csirke (ragacsos mogyorós-csokis-szójaszósszal), nagy adag illatos omlós csirke (panírbundában, szeletelve), nagy adag ragacsos rizs, zöldséges csirke zöldborsóval, fafülgombával, ceruzababbal, zöldséges tészta, babcsíra saláta (950 Ft/ nagy adag). Összesen fizettem 9000 Ft-ot, és kaptunk ajándékba 3 db szerencse sütit (ez sokáig 50 Ft-ba került, de most már felment 100 Ft-ra).
Úgy szoktam kérni az ételeket, hogy külön tegyék a húst, külön a rizst és a tésztát, így otthon jobban lehet vele boldogulni, mindenkinek ízlése szerint adagolni otthon. Ez olyan sok, hogy két alkalommal ettünk már belőle 4-en és még mindig maradt belőle egy kevés.
Lehet helyben is enni, kb. 20 embert le tudnak ültetni kényelmesen, de én ezúttal elvitelre kértem, ahogy leggyakrabban teszem, mivel itt lakunk a közelben.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (23)
Fincsi Kínai Büfé Budapest - EgyébFincsi Kínai Büfé Budapest - EgyébFincsi Kínai Büfé Budapest - EgyébFincsi Kínai Büfé Budapest - EgyébFincsi Kínai Büfé Budapest - EgyébFincsi Kínai Büfé Budapest - EgyébFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - BelsőFincsi Kínai Büfé Budapest - BelsőFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - Étel/italFincsi Kínai Büfé Budapest - BelsőFincsi Kínai Büfé Budapest - BelsőFincsi Kínai Büfé Budapest - Külső képFincsi Kínai Büfé Budapest - Külső képFincsi Kínai Büfé Budapest - Külső kép

Fincsi Kínai Büfé további értékelései

2017.07.27gyerekekkel
Ez a kínai gyorsétterem csupán néhány háznyira esik tőlünk, és úgy alakult, hogy az elmúlt hetekben 2 alkalommal is innen vettünk ebédet a családnak, mert a gyerekek kínaira szavaztak. Általában a pultban lévő, elég széles, de kissé egysíkú és kiszámítható kínálatból szoktunk válogatni, viszont...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
93.500 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval