Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Koreai fiatalok lennénk

Find Tea Drinks & Sweeties BudapestFind Tea Drinks & Sweeties Budapest a térképen

2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. július 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szürreális hely, nem is értettem pontosan, honnan pottyant be a főváros szívébe, a Bazilikától pár percre, a város egyik közlekedési ütőerét jelentő Bajcsy-ra. A vendégkör 99%-ban távol-keleti - koreai, taiwani, kínai - fiatalok, fiúk-lányok vegyesen, de a fiúk a fiúkkal, lányok a lányokkal barátkoznak, vagy talán pontosabban csapatoznak 1-1 asztalnál, életkoruk max. 18-20 év. Közös jellemzőjük még a telefon, amely hozzá van ragadva a kezükhöz, és folyamatosan megy a chat, néha lőnek mellé 1-2 szelfit. Természetesen van wifi, ha nem lenne, valószínűleg be sem jönnének a srácok.
A berendezés szerintem nagyon jól néz ki, vadi új festés és bútorok, igényes az egész. Modern, kicsit Ikeás, skandináv bútorok, púderszínek, sok fehér. Elég sok asztal van, de mégis szellős, tág a térhatás.
Ez tehát egy trendi teázó, és olyan teákat készítenek, amelyek Ázsiában igen népszerűek: bubble tea, a gyümölcsteák között kumkat, grapefruit, ananász, maracuja ízesítés, a sajtos-gyümölcsös frappékat nem igazán tudtam beazonosítani, ugyan mi lehet ez?, de a 2 kínai pultos kislánytól sem lettem okosabb, nem tudták sem magyarul, sem angolul elmondani a kulcsszavakon túl, amit már elolvastam az itallapon, de így sem tudtam elképzelni. Rendelésfelvétel és fizetés a pultnál történik, majd a teát kiviszik az asztalhoz.
Van zöld- és feketetea, pirított rizzsel, valamint gyümölcszselékkel, ezek szabadon választhatóak. Lehet pluszban tejjel és kókuszlével is kérni.
Az egyik lány azt mondta, a "Dirty" a tuti és a menő, hát legyen, mi bajom lehet?
Nagy adag jeges tea, mixerrel készítik, habosítják, majd a formázott műanyag poharat légmentesen záró-fóliázzák és adnak mellé egy nagy átmérőjű szívószálat. Szó, mi szó, nem éppen környezetbarát megoldások, de itt mindenki így kapja meg a teáját.
Az árakról nem esett még szó, ezek nem olcsó mulatságok, ezresnél kezdődnek a teák és akár 2000-ig is elmehet az ár, ha sok extrát kér bele az ember.
Egyébként a jeges tea határozottan finom volt, fogalmam sincs, mihez tudnám hasonlítani, de fűszeres és élénkítő volt, kávé és Cola helyett kiváló.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Find Tea Drinks & Sweeties Budapest - EgyébFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - Külső képFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - Külső képFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - Étlap/itallapFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - BelsőFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - BelsőFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - BelsőFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - BelsőFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - BelsőFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - Étel/italFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - Étel/italFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - Külső képFind Tea Drinks & Sweeties Budapest - Külső kép

Find Tea Drinks & Sweeties további értékelései

2019.10.14barátokkal
Átlagos
Akinek ismerősek a Bubu- illetve OxO-teázók, az tudja, miről beszélek. Alapnak egy gyümölcsös-tejszínes tea, mindenféle zselék és golyók, színes szívószálak... ennek a továbbgondolás, pontosabban a drágább verziója a Find Tea. Sokként éri a betérőt a "menü", hiszen itt alapvetően összeállítják...
Népszerű szállások a környéken
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval