Nespresso az Operánál

Finucci D' Thalia BudapestFinucci D' Thalia Budapest a térképen

2018. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 14.
Ha jól tudom felidézni, korábban is volt itt egy kávézó, de a nevére már nem emlékszem. Az Opera Hajós utcai oldalában található, közel az Andrássy úthoz. Modern berendezés, fiatalos, vidám színek, piros-fehér dominál. A galériaszintre csigalépcső vezet fel, de lehet, hogy ott nem további ülőhelyek, hanem csak mellékhelyiségek vannak. Nespresso kávét készítenek, ami szerintem nagyon finom, jó minőségű, pedig nem prémium brand, bármelyik háztartásban megtalálható lehet. Egyébként a Nespresso referenciaüzlete itt van a közelben, az Andrássy út másik oldalán.
A Finucci elvileg egy lánc, Budán van az első egységük a HÉV-nél, ez a pesti a 2., de elvileg terveznek további bővítést. A kávén kívül piadinát kínálnak, 14 félét, olasz fantázianeveken 990-1690 Ft között, ami egy melegszendvicsért meglehetősen sok. Az étlap szerint levesek, saláták és némi olasz desszert is kapható. Ezek előregyártott, félkész termékek, saját konyhájuk ugyanis nincs.
A kávé szintén nem volt olcsó, 450 Ft egy eszpresszó tejjel (a tej már bele volt töltve a pohárba, nem külön kancsóban tálalták), viszont pohár vizet adtak a kávé mellé, és felszolgálták egy szép fémtálcán.
Ami a helyben nyomasztó volt, 2 ifjú hölgy alkalmazott, plusz egy idősebb férfi, aki tanácsokat osztogatott nekik. Szerepe, funkciója nem volt beazonosítható, és azt sem, hogy minek kell egy ekkora helyre ennyi vendéghez (konkrétan én voltam ott egyedül) 3 fős személyzet?
Egyáltalán nem éreztem magam komfortosan ezen a helyen. Fagyos volt a hangulat. Másnak talán több szerencséje lesz velük.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (4)
Finucci D' Thalia Budapest - Étel/italFinucci D' Thalia Budapest - BelsőFinucci D' Thalia Budapest - BelsőFinucci D' Thalia Budapest - Külső kép
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló - Kedvezményes ár félpanzióval, fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló
57.200 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval