Jó 2015. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. július 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyakorlatilag azt fogalmazzák meg, amerre a gasztronómia halad, viszont néhány ponton még finomítani kellene...A belső tér kicsi, de nagyon barátságos. Elsőre is látszik, hogy gondosan összeválogatott borokból lehet választani. A személyzet már annyira nem ismerője a borkultúrának, ami szerintem hiányosság, de kedvesek, jófejek. Az ételekkel nem volt gond, bár nekem a leves kicsit langyos volt, viszont nem volt zavaró. A kacsa kifogástalan volt, szaftos, nem kiszárított. A szuflé pazar. Csak így tovább!!!
Harmadízben a múlt hónapban látogattam el hozzájuk ismét, amikor a Fiókát választottuk egy baráti találkozó színhelyéül. Bármily meglepő, de borlapot ismét csak külön kérésre kaptunk. Éttermekben ez sajnos szokásossá vált, de egy boros helyen felfoghatatlan. A kiszolgálást illetően ezt leszámítva...
Na, osszuk csak ki szépen a következő ötöst... simán, lelkizavar nélkül. Templomi gyász volt a Városmajorban, aztán belémállt, hogy de régen is voltam én a Fiókában.. nem is rossz emlék! Gondolkodtató, levezető séta a Majoron végig, aztán nézzünk csak be, nincs se hideg, se meleg, kint is lehet...
A Fióka továbbra is színvonalas egysége a magyar gasztropalettának, bár a kiszolgáláson lehetne javítani. Pincérem nem hoz borlapot, miközben ez alapvetően egy borbár, amikor mondom a két A4es lapot szemlélve, hogy a lényeg lemaradt (egyiken ételek, másikon italok, de borok nélkül), akkor azt...