Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fish & chips egy új helyen

Fishmonger GOBUDA BudapestFishmonger GOBUDA Budapest a térképen

Kiváló 2022. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Budaörsi Halpiac a tengeri "herkentyűket", halakat kedvelők biztos pontja már évek óta, ha ilyen ételeket, alapanyagokat kívánnak beszerezni. Ők nyitották meg a megújult óbudai GOBUDA Plázában a Fishmonger Halbisztrót. Megközelíthető a parkoló felől és bentről a folyosó felől is.
Egyszerű, de modern, 21. századi berendezés, elég sok asztal fogadja a vendégeket. A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik, utána viszont az elkészült ételt kihozták az asztalhoz.
A pultban sokféle friss hal és tenger gyümölcse sorakozott a jégen. Osztigából kétféle szerepelt a kínálatban - Krystale, Gilardeu - (1400, ill 1800 Ft/db). Szép filézett lazacszeletek, 4 féle kaviár, fekete kagyló, polip, többféle méretű és típusú rák, aranydurbincs, atlanti tőkehal, makréla példaképpen.
Fish & chipset kértem, amelyet tőkehalből készítettek, csónakburgonyával, remulád mártással. Egy adag 4000 Ft-ba került. 3 kisebb szelet hal palacsintatésztában kisütve, a krumpli adag túlságosan sok volt a halhoz képest. A mártás szintén nagyon kevés volt, abból kértem pluszban (nem kellett érte fizetni).
A maradékot elcsomagoltattam (papírdoboz, ingyenes).
A köretek ára szerintem irreálisan magas (1500/2000 Ft/adag). A halakat egyébként súlyra árazzák, az aktuális tábla szerint.
Legközelebb szívesen megkóstolnám a Marseille-i hallevest is (4500 Ft). A kiszolgálás hibátlan volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Fishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - EgyébFishmonger GOBUDA Budapest - Egyéb

Fishmonger GOBUDA további értékelései

2023.07.31családjával
Kiváló
A Plázában kellemes környezetben nyitott meg ez a tengeri halakat árusító étterem. Frissen sütik, a vendég kérésére. A kedves , segítőkész. Az ételek frissek, finomak. Nagyon jó, hogy végre ilyen igényes, kulturált, aránylag megfizethető hal és tengeri herkenytűket is kináló éttermet nyitottak.
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Hotel Villa Völgy Eger - Napi ár reggelis ellátással
Napi ár reggelis ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
35.120 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel