Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Specialty kávézó a budai oldalon

Flat White BudapestFlat White Budapest a térképen

Kiváló 2017. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. május 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Idén márciusban nyitott újhullámos kávézó és reggeliző a Szépvölgyi út elején, a buszvégállomás és a Wasabi japán étterem felett. Kiülős terasz kint, bent a mostanság divatos környezettudatos - környezet-közeli berendezés. Pácolt fenyő bútorok, sok zöld felület, a padló helyett mintha egy füves réten üldögélnénk (műfű pázsit), az étlap és az itallap újrahasznosított öko-papírból készült.
A 42 kézműves pörkölő legkiválóbb kávéiból főzik a feketét. Mindig 2 sorozat közül lehet választani: black blend vagy white blend, ez utóbbi a savasabb és 30-40 Ft-tal drágább. Egy black blend eszpresszót ittam (490 Ft). A szervírozás csinos, fatálca, nemes evőeszközök, a tejért nem számolnak fel felárat, és a pohár víz sem marad el. A kézműves sütemények választéka nem túl nagy, 5-6 féle, de változó kínálat, ezek közül egy morzsás almatortát választottam (690 Ft). Az almás töltelék kellemes, intenzív, a tészta azonban túl morzsalékos, szárazkás. Egész nap lehet náluk reggelizni, de ebédmenüt is kínálnak. Burgerek és saláták is szerepelnek a kínálatban. Az árfekvés az átlagnál magasabb, rózsadombi.
A kiszolgálás kellemes, fiatalos, informatív. Ajánlom!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (11)
Flat White Budapest - Külső képFlat White Budapest - Étel/italFlat White Budapest - Étel/italFlat White Budapest - Étel/italFlat White Budapest - Étlap/itallapFlat White Budapest - Étlap/itallapFlat White Budapest - BelsőFlat White Budapest - BelsőFlat White Budapest - Étlap/itallapFlat White Budapest - MosdóFlat White Budapest - Belső
Népszerű szállások a környéken
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval