Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A Flórián egy ősi albán név

Flórián Pékség BudapestFlórián Pékség Budapest a térképen

Gyenge 2019. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. január 27.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Flórián egy több egységből álló pékség, a 8. és talán a 7. kerületben is találkoztam már egységükkel. A tulajdonosokról illetve a cég múltjáról nem tudok semmit, de belépve egyértelmű, hogy ez is egy ün. albán pékség. Először az összetéveszthetetlen szag az, ami árulkodik, majd a pulthoz közelebb lépve a termékkínálat is egyértelműen beazonosítja, hogy hol járunk, mert mindenhol ugyanazokat a formákat, ízeket, töltelékeket találja az ember. 4-es sós rúd, ugyanebből a tésztából egy nagy, szintén ugyanebből a tésztából a sós perec (100, illetve 150 Ft). A tekercsek között mákos, kakaós, diós. Zsemlék és kiflik többféle méretben. Cukros fonat, pizzaszelet. Pálmalevél, gyümölcsös és túrós táska... nem is sorolom tovább, tényleg mindenütt ugyanez a felhozatal albán pékség módra. Az árak itt valamivel magasabbak, mint a hozzánk legközelebbi - 13. kerületi - szintén hasonszőrű pékségnél. De mg így is az olcsó pékségek közé tartozik, ez egyértelmű. Az édes, töltött péksütik többsége 250 Ft-ba került.
A kókuszos aprósütit itt nem kilóra, hanem darabra árusítják (30 Ft/db), az aprópogácsát pedig zacskóban, adagra (730 Ft).
Elég sok a vásárló. Gépies, érzelemmentes kiszolgálás. Helyben fogyasztásra van egy 4 személyes asztaluk.
Ha erre jársz, vehetsz bármit, ugyanazt kapod. Ha éhes vagy, gyorsan eltelít, de egy óra múlva már újra éhes az emberben. Olyan ez, mint az amerikai gyorsétteremláncok. Junk food. Szóval, ha tehetitek, ne ilyeneket egyetek.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (8)
Flórián Pékség Budapest - Külső képFlórián Pékség Budapest - Külső képFlórián Pékség Budapest - BelsőFlórián Pékség Budapest - Étel/italFlórián Pékség Budapest - Étel/italFlórián Pékség Budapest - Étel/italFlórián Pékség Budapest - Étel/italFlórián Pékség Budapest - Külső kép

Flórián Pékség további értékelései

2016.01.13barátokkal
A Flórián pékségbe azért néztem be, hogy biztos legyen elég kenyér estére, de annyira jól nézett ki a kenyérlángosszerű pizza vagy pizzaszerű kenyérlángos, hogy abból is kértem egy szeletet. Az árak nagyon barátságosak, a kiszolgálás kedves, a beltér rendezett, a kenyereken és kenyérlángoson...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Alfa Hotel Miskolctapolca - Nyári vakáció
Nyári vakáció
06.28-08.31.
Alfa Hotel Miskolctapolca
89.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.29-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
39.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval