2025. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. október 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
Már hónapok óta azt tapasztalom a Kazinczy utcában járva, hogy egy bizonyos bejárat előtt hatalmas sorok állnak, sokan várakoznak. Mi lehet ez? Egy speciális palacsintázó. Azért palacsintából akad még a városban pár tucat "lelőhely". Mi lehet a titok? Természetesen a hájp az instagram és tiktok posztoknak köszönhető, de ez itt abszolút működik. Amit készítenek, az nem a hagyományos, Nagyi féle palacsinta, nem is az amerikai palacsinta, hanem ahogy ők nevezik, japán szuflé palacsinta. Habkönnyű, lágy, de ízre palacsinta-szerű. Egy weboldalon azt olvastam, hogy semmilyen japán alapanyag nincs benne, viszont valódi tojás helyett ukrán tojáslé a fő alapanyaga, ami nem hangzik valami biztatóan. Az adag 2 db szuflé palacsintából áll, amelyet különböző ízesítésekkel kérhetünk. Epres, Nutellás, Oreo-s, Lótusz csokis, pisztáciás. Árban 3780-4080 Ft között, bizony, egy budapesti korrekt hétköznapi ebédmenü ára.
Van még a rövidke, 1 oldalas étlapon6 db mini palacsintás pohárdesszert, eperrel vagy banánnal (2490 Ft), Sushi crepe, azaz palacsintába tekert eper vagy banán Nutellával és csokiöntettel (3980 Ft), valamint kétféle menü, az egyikben szuflé palacsinta, limonádé, illetve a másikban fondü tál van (11980 Ft) - 2 főre, limonádéval. Az én választásom az epres lett, igazi eper gyanánt mindössze 2 fél db volt rajta a tetején dísznek, tényleg csak jelzés értékkel, én ezt nem is írnám be az összetevők közé, mert annyira minimális mennyiség volt, manduladarabokkal megszórva, az eperkrém, az pedig folyósabb epres puding volt, szóval valódi epertartalma minimális. Egyébiránt jól nézett ki elkészülve, és kiadós is, bár a tálalás nagyon leegyszerűsített, egy eldobható papírtálban. Pozitívum, hogy rendes fém evőeszközök vannak. El sem hittem volna, ha nem a saját szememmel látom, hogy dugig tele volt a belső rész is, lent 3 asztal, fent a galériaszinten talán 5 vagy 6. Tehát ha bejutottál, akkor még jön a következő kihívás, hogy találsz-e magadnak ülőhelyet. Ahogy elmondták az alkalmazottak, másfél-2 óra az átlagos várakozási idő, így az én 30 perces várakozásom szinte semminek tekinthető. Ez igaz, és éppen ráértem, de 2 órát én erre biztos nem vártam volna, szerintem nem érné meg. Az asztallal is szerencsém volt, mert amíg várakoztam, éppen felszabadult egy asztal. Egyébként akik ott voltak, ízlett a vendégeknek, dicsérték. Közben meg készültek a fotók és a videók a nagy eseményről, hogy ők is itt vannak a Fluffy-ban, bizony.
Összefoglalva, jóindulattal 3 pont a részemről, túlhájpolt, indokolatlanul túlértékelt hely, de viszi a social media lendület. Én nem voltam elájulva, de másnak még tetszhet. A kiszolgálás barátságos, egy férfi, aki főnöknek tűnt, vagy talán az egyik tulajdonos, ő kifejezetten barátságos volt a vendégekkel. Két hölgy alkalmazott azonban dehonesztáló megjegyzést tett az egyik vendégre, miután a pénztártól távozott. Egy kicsit visszatetsző. A palacsinta elkészültét csipogó jelzi.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()