Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Lebőgött a marha

Földes Józsi Vendéglője BudapestFöldes Józsi Vendéglője Budapest a térképen

Szörnyű 2019. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. február 12.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A régi helyre, a Margit híd budai hídfő közelében véletlenül vetődtem és összességében tetszett, az ár-érték arány nagyon jó volt, így kíváncsi voltam az új helyszínükre is a Kolosy tér közelében, ahová 2018-ban költöztek át.
Az épület egy kívülről nagyon szépen felújított tradicionális ház, a belső tér és berendezés viszont modern. Az ajtóban fogadószemélyzet köszönti és asztalhoz kíséri a vendégeket. Az étlap izgalmas, az árfekvés középkategóriás, főételek jellemzően 3000 Ft felett. Az ebédmenü sajnos csak 14.00 óráig tartott, ott nyilván az árak lényegesen kedvezőbbek, de sajnos lecsúsztam már róla.
Több fogás is megtetszett, izgalmasnak tűnt. A kisadag inkább elméletben és az étlapon leírva szerepel, a valóságban több ételre is azt mondta a pincér, hogy azokból nem lehet kisadagot kérni.
Végül amit választottam Stefánia módra marhaszelet barna mártással, zsemlegombóccal, amelyet kifejezetten puhának, omlósnak írt le az étlap és a pincér is.
Elég sokat kellett várni, bár a vendégek java már távozóban volt.
A marhaszelet ehetetlen volt! 1 db kisebb méretű szelet volt a nagy - normál - adag, miközben az a híre az étteremnek, hogy még a nagyétkűek is elcsomagoltatják a maradékot, s régen ez igaz is volt. Rágós, inas, a közepén kemény porcos rész. A szélei zsírosak. A 2 nagy méretű zsemlegombóc aránytalanul sok köret volt a húshoz, és ráadásul túlfőtt. Ritkán fordul elő velem ilyesmi, de ezt tényleg nem lehetett megenni.
Mivel már így is sok idő telt el a várakozással, más étel rendelésére már nem maradt időm (pedig már tényleg baromi éhes voltam). A személyzet profizmusára vallott, hogy vették a lapot és nem kellett kifizetni az ételt.
Mindettől függetlenül én étterembe enni járok, sőt finomat enni, itt ez egyáltalán nem valósult meg, így nem ajánlom. Sajnálom és értetlenül állok az események felett. Ha a pincér nem ajánlotta volna ezt az ételt jó szívvel, bőven tudtam volna mást is választani.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (24)
Földes Józsi Vendéglője Budapest - Külső képFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - BelsőFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étel/italFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étel/italFöldes Józsi Vendéglője Budapest - MosdóFöldes Józsi Vendéglője Budapest - MosdóFöldes Józsi Vendéglője Budapest - BelsőFöldes Józsi Vendéglője Budapest - BelsőFöldes Józsi Vendéglője Budapest - BelsőFöldes Józsi Vendéglője Budapest - BelsőFöldes Józsi Vendéglője Budapest - BelsőFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étlap/itallapFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étel/italFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Étel/italFöldes Józsi Vendéglője Budapest - BelsőFöldes Józsi Vendéglője Budapest - Mosdó

Földes Józsi Vendéglője további értékelései

2019.05.31gyerekekkel
Születésnapi meghívásra mentünk az óbudai vendéglőbe. Nekünk sem a pincérekkel, sem az ételekkel nem volt rossz tapasztalatunk, a kiszolgálás udvarias és gyors volt, és az ételek is jók. A raguleves és a maceszgombócleves kifejezetten finom volt, a pacal nem az a kirobbanóan finom, de...
2018.11.15családjával
Születésnapomat ünnepeltük szűk családi körben Földes Józsi éttermében. Szívélyesen fogadtak minket, a felszolgáló végig türelmes és készséges volt. Ketten közülünk Földes bordát (fokhagymás-paradicsomos vajjal locsolva) ettek - nem győzték dicsérni. Finom ételeket ettünk, nagyon jó hangulatban...
2018.05.09a párjával
Szörnyű
Nem értem mi történt. A mai napon sokkolt minket a vendéglő személyzetének viselkedése. Nem mondom, hogy minden héten ott vagyunk, de visszajárunk és eddig semmi kivetnivalónk nem volt. Befizettünk tematikus estékre is és kiválóan éreztük magunkat. Jókat ettünk, nem keveset fizettünk. Ma...
Népszerű szállások a környéken
Panoráma Hotel Noszvaj - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.24-ig
Panoráma Hotel Noszvaj
27.625 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
SunGarden Wellness Pihenés
2025.01.02-ig
Sungarden Hotel Siófok
86.040 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval