Átlagos 2026. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2026. április 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ahogy Ugor szokta jelezni, ez is most csak egy ilyen "plusz egy hely begyűjtése" jellegű kamu-szagú poszt lesz tőlem. Itt a környéken főleg kínai túltengés van gasztro vonalon, de nem lehet szó nélkül hagyni a Budafoki Hentest (részletesebb beszámoló hamarosan) és a sarkon lévő Fornetti büfét sem. A Hentes után kellett bemennem a Fornetti pékségbe, mert üzenetet kaptam, hogy a gyerekek szeretnének Fornettit enni, jó lenne, ha munka után vinnék nekik. Így is lett. Pizzás háromszög, túrós réteske, mini diós csiga, ezeket kapták, magamat pedig szilvás papuccsal leptem meg. Mindent dekára mérnek ki, így az ár kevéssé összehasonlítható. A 4 db szilvás papucs(ka) 755 Ft-ba került. A kilós ár Fornetti egységenként változik és nem egységárasak az egyes sós és édes apróságok, de már mindenütt 500 Ft feletti kilós árakkal találkozom, itt is. A kiszolgálás a pultnál történik, lehet helyben is eszegetni vagy kávézni, van egy könyöklő, illetve 1 db "rendes" asztal székekkel, de nem volt érkezésem leragadni. Pár perces betérő volt ez csupán. Összességében nincs miért többre értékelnem 3 pontnál.