Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Paneles kifőzde

Főzelék Varázs BudapestFőzelék Varázs Budapest a térképen

Átlagos 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tipikus lakótelepi kifőzde a panelházak árnyékában, amely az egyik tízemeletes ház aljában került kialakításra. A környék a kerületen belül mondhatni, tökéletesen el lett találva. Jelentős forgalmi csomópont, számtalan busz és a villamos megállója itt van, szemben, az út túloldalán pedig az újpalotai piac.
A kiszolgálás önkiszolgáló rendszerben működik, az ételek előre el vannak készítve, jól ismert, nagy konyhai szakértelmet nem igénylő, egyszerű alapanyagokból készült ételek, nagyon baráti áron. A kereslet és a kínálat itt frappánsan összetalálkozott. Ebédidőben nagyon sokan voltak, környéken lakók, dolgozók, gyakorlatilag minden korosztály, kisgyerekes anyukák, nyugdíjasok, diákok suli után. A 2 fogásos napi menü mindössze 790 Ft-ba kerül. Bár az ablakon csalogató színes fotók próbálják felvillantani, hogy bent mire lehet számítani, azért a bent kapott ételek egyáltalán nem úgy néznek ki, mint ezeken a fotókon.
A menüben szereplő ételek a nagyon olcsó kategóriába tartoznak, a menzás kajákon belül is az egyszerűbbek: lecsósvirsli tarhonyával, rakott zöldbab, kolbászos burgonyaleves, grízgaluska leves, grízes tészta, sárgaborsófőzelék. Ezek közül jó pár már gyermekként sem tartozott éppen a kedvenceim közé.
Olcsó, egyszerű alapanyagok, átlagos szinten elkészítve. Azért azt kell mondjam, hogy ehető a kaja, és mivel a forgalom nagy, el is fogynak a népszerűbb ételek, nem kell napokig tárolniuk.
Népszerű rántott ez-az (sajt, csirkemell, sertés), sült csirkecomb, 2-3 leves, főzelék, valami pörköltféle vagy tokány, tészta, ezek mindig vannak a pultban, naponta változó kínálat, de 1-2 hetente újra ismétlődnek.
A maga szintjén korrekt hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
Főzelék Varázs Budapest - Külső képFőzelék Varázs Budapest - Külső kép

Főzelék Varázs további értékelései

2019.10.05egyedül
Igen, ahogy ZigZag találóan fogalmazott, a maga szintjén korrekt hely. Nehéz is utána bármi fontosat még megemlíteni. Talán csak annyit, hogy az én tegnapi ebédem (krumpligombóc leves és rizsfelfújt) teljesen rendben volt. (Nem beszélve az áráról!) Tegnap is sokan voltak, pedig az ebédidő...
Népszerű szállások a környéken
Ambient Hotel Sikonda - Nyugdíjas ár félpanzióval
Nyugdíjas ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Ambient Hotel Sikonda
95.642 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
54.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
109.440 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval