Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olcsó főzeléknek...

Főzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere BudapestFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest a térképen

Átlagos 2017. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. április 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Már többször elsétáltunk az ételbár előtt, mire úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Az ételbár honlapja szerint a főzelék igazi hungaricum, és valóban kevés nemzet teszi tönkre az egészséges zöldségeket vastag rántással. Ez a hely is kiváló példa arra, hogy olcsó adalékanyagokkal hogyan lehet sűríteni a főzelékeket. A sóska liszttel gazdagon volt sűrítve, a halrudacskák halat soha nem látott halszagú adalékból készültek. Miután este 7 felé elég szűkös volt a választék, és az általam kinézett spenót elfogyott, a csirke saslik mellett döntöttem. 2 db 450 ft-os nyársat kértem , mely ipari mennyiségű sült hagymát tartalmazott, a hús kevés és ( a kihűlésnek és mikrózásnak hála ) száraz, a szalonna nem sült ki eléggé. Egyedül a mákos guba bizonyult jó választásnak. Az ár elsőre olcsónak tűnik, 390 Ft egy adag főzelék, ugyanennyi a húsutánzatú feltét, így 780 Ft-ért egy liszttel agyonsűrített főzeléket kap a vendég meghatározhatatlan adalékból készült feltéttel. Vannak húsételek is, nem túl olcsón, kihűlve mikrózva.
A hely egyébként hangulatos, szép helyen fekszik, elég tiszta, és a kiszolgálás is szívélyes, csak az étel rossz. És miután egy ételbárba enni megy az ember, erre a célra nem ajánlom.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:

Főzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere további értékelései

2017.04.27kollégákkal
Átlagos
Egy időben viszonylagos rendszerességgel jártunk ide, mivel a Ferenciek terén volt az egyik munkahelyi kirendeltségünk. A környéken az olcsóbb helyek közé tartozik, ahol nemcsak egy vagy 2 féle ebédmenü közül lehet választani mérsékelt áron, hanem a kínálat egészét ebben az elfogadható...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.20-ig
Cardoner Hotel Pilisszentkereszt
37.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval