Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Krumplifőzelék és a többiek

Főzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere BudapestFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest a térképen

Átlagos 2017. márciusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. április 27.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Egy időben viszonylagos rendszerességgel jártunk ide, mivel a Ferenciek terén volt az egyik munkahelyi kirendeltségünk. A környéken az olcsóbb helyek közé tartozik, ahol nemcsak egy vagy 2 féle ebédmenü közül lehet választani mérsékelt áron, hanem a kínálat egészét ebben az elfogadható árfekvésben árazták be. Minél korábban érkezik az ember, annál nagyobb a választék, ugyanis ami elfogy, azt egyszerűen lehúzzák a tábláról, aznapra elfogyott. A főzelékekből 7-8 féle szokott lenni, ha korán érkezünk, ezekre többféle előre lesütött, főleg mirelit feltét választható, amelyeket darabra vagy kimérve árulnak: röszti, sült virsli, rántott csirkemell filé, falrudacska, rántott zöldségek. Ezeket vagy kihűlve vagy mikrózva kérhetjük, más opció nincs. Hacsak nem vagyunk olyan szerencsések, hogy éppen elcsípünk egy friss adag lesütést. Két-három féle leves is szerepel a kínálatban.
A városban működő többi Főzelékfalóval hasonlatos a kínálat és a minőség is, bár nem tudom, ezek közös láncba tartoznak-e. Nagyüzemi, menzás jellegű az egész, a hangulat is ilyen ipari konyhás. Sok asztal van, az emeleti rész a nyugalmasabb, bár annyi kockázata van az emeletnek, hogy a tálcával nekünk kell a lépcsőn felegyensúlyozni az étellel.
Legutóbb krumplifőzeléket ettem. Abszolút egyetértek az előző értékelővel, sajnos még az ilyen, legolcsóbb alapanyagok esetén is a spórolást érzi az ember, a kb. 200 Ft-os krumplit is képesek voltak kispórolni és helyette lisztes rántással telerakni a tányért. Inkább lenne kisebb az adag (egyébként lehet kis adagot is kérni, de szerintem nem érdemes), de több benne az érdemi tartalom.
A kiszolgálás futószalagos. Mivel önkiszolgáló rendszerű, a pultnál kell rendelni és fizetni, majd evés után a tálcát a gyűjtőre helyezni. Kártyával lehet fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (18)
Főzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Külső képFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étel/italFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - BelsőFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étlap/itallapFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Külső képFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - BelsőFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Étlap/itallapFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Külső képFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - BelsőFőzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere Budapest - Belső

Főzelékfaló Ételbár - Ferenciek tere további értékelései

2017.04.27a párjával
Átlagos
Már többször elsétáltunk az ételbár előtt, mire úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Az ételbár honlapja szerint a főzelék igazi hungaricum, és valóban kevés nemzet teszi tönkre az egészséges zöldségeket vastag rántással. Ez a hely is kiváló példa arra, hogy olcsó adalékanyagokkal hogyan lehet...
Népszerű szállások a környéken
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Senior pihenés
2025.04.01-ig
Hotel Narád Park Mátraszentimre
87.824 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval