Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Visszavárós hely

Frankó Kitchen BudapestFrankó Kitchen Budapest a térképen

Kiváló 2019. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. december 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Margit híd budai hídfőjénél lévő kis téren a fagyizó melletti pincehelyiségben egy új bisztrót nyitottak meg. Sajnos idő hiányában csak kutyafuttában délután tudtam benézni, ittam egy kávét, kedélyesen elbeszélgettünk a pultban lévő úriemberrel, és ezek alapján még szimpatikusabb lett a hely. Mindenképpen szeretnék ide visszajönni enni is alkalomadtán, ugyanis kínálnak ebédmenüt is (2 fogás 1950 Ft, 3 fogás 2350 Ft, naponta változó, a hely facebook oldalán hirdetik meg a következő hétre vonatkozóan).
Este, vacsora idején a la carte étlapról lehet választani, rövid, de izgalmas, bisztrós kínálat, nemzetközi (leginkább francia hatásokkal) és magyaros fogások. Előételek 1500-2600 Ft között, főételek 3000 Ft környékén, desszertek 1400 Ft-ért.
A berendezés nagymama szalonja hangulatú, egyszerre nosztalgikus és romantikus, nagyon barátságos, emberi, de egyáltalán nem retró.
Az eszpresszó 450 Ft-ba került, a csészék egyedi darabok, családi örökségek. A személyes szimpátia és a nagyon jó benyomások alapján egy szubjektív 5 pontot megelőlegezek nekik, aztán majd meglátjuk, remélem, az ételek sem okoznak majd csalódást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Frankó Kitchen Budapest - Külső képFrankó Kitchen Budapest - Étlap/itallapFrankó Kitchen Budapest - Étlap/itallapFrankó Kitchen Budapest - MosdóFrankó Kitchen Budapest - BelsőFrankó Kitchen Budapest - BelsőFrankó Kitchen Budapest - BelsőFrankó Kitchen Budapest - BelsőFrankó Kitchen Budapest - Étel/italFrankó Kitchen Budapest - BelsőFrankó Kitchen Budapest - BelsőFrankó Kitchen Budapest - BelsőFrankó Kitchen Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!