Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló étterem, ahol minden nap szívesen ennék

Fricska Gasztropub BudapestFricska Gasztropub Budapest a térképen

Kiváló 2015. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. december 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A körútról néhány méterre található a Fricska Gasztropub, amely rövid idő alatt nagy népszerűséget szerzett az ínyencek körében, abszolút nem méltánytalanul. A G&M 2016-os étteremkalauza 14 pontra értékelte, amellyel a hazai helyek élvonalába sorolta.
Dupla öröm, ha a kiváló konyha pénztárcabarát árakkal párosul, ami itt teljes mértékben megvalósul, ugyanis a 2 fogásos ebédet 1750, míg a 3 fogásosat 1950 Ft-ért vásárolhatjuk meg, amely mellé a szódavíz és a házikenyér (akár gluténmentes változatban is) ingyenesen jár.
A menü naponta változik, mindig friss alapanyagokból, idényzöldségekből készül. 1 levesből, 1 előételből, 3 főételből és 3-4 féle desszertből lehet összeállítani a menüt. Az adagok nem nagyok, a 3 fogással kellemesen jól lehet lakni, de semmiképpen nem bírja magát ennyivel degeszre enni az ember.
A marhatatár tormahabbal mint előétel fenséges indítás, hasonlóképpen a folytatás, a grillezett tőkehal paradicsomos-citromos bulgurral. A hal tökéletes állagú és kiváló minőségű. A desszertek közül a kedvencem, a Rákóczi túrós sajnos már éppen elfogyott, azonban a fiatal felszolgáló által ajánlott gyümölcsös Pavlova sem okozott csalódást. Habcsók alapon nagyon gyümölcsös, de nem édes, könnyű krémhab, friss banán és szilva szeletekkel díszítve.
Bár az étterem egy boltíves hosszú pincében helyezkedik el, még sincs egyáltalán nyomasztó hangulata. A borkínálat kifejezetten változatos. A kiszolgálás udvarias, őszinte és még humoros is. Ebédidőben az asztalfoglalás erősen ajánlott, mert gyakorlatilag telt ház volt és folyamatosan érkeztek az újabb vendégek.
A mosdó modern, patyolattiszta.
Minden szempontból kiemelkedő hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (18)
Fricska Gasztropub Budapest - BelsőFricska Gasztropub Budapest - Étel/italFricska Gasztropub Budapest - Étel/italFricska Gasztropub Budapest - Étel/italFricska Gasztropub Budapest - Étel/italFricska Gasztropub Budapest - Étel/italFricska Gasztropub Budapest - MosdóFricska Gasztropub Budapest - MosdóFricska Gasztropub Budapest - BelsőFricska Gasztropub Budapest - Étel/italFricska Gasztropub Budapest - BelsőFricska Gasztropub Budapest - Étlap/itallapFricska Gasztropub Budapest - BelsőFricska Gasztropub Budapest - BelsőFricska Gasztropub Budapest - BelsőFricska Gasztropub Budapest - BelsőFricska Gasztropub Budapest - EgyébFricska Gasztropub Budapest - Külső kép

Fricska Gasztropub további értékelései

2015.02.28barátokkal
Hangulatos hely elegendő térrel, külön előny, hogy nagyon jó a világítás, így nem kell vakoskodni a szebbnél szebb ételek felett. Rendkívüli tisztaság és ragyogás tapasztalható. A személyzet nagyon kedves, de szétszórt, figyelmetlen, feledékeny. Az egyik pincér nagyothallást színlelve el is...
2015.02.25családjával
Kiváló
A Fricska megnyitása óta a célpontlistánkon van, a minap a Torkos Csütörtök másnapján végre sikerült eljutni oda. Csongrádi Csaba neve eleve a minőség garanciája. A Csalogány 26-ban ismerkedtünk meg 2008 táján, utána több ízben is találkoztunk az Olimpiában. Miután útjaik Takács Lajossal...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Calimbra Miskolctapolca - Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
Calimbra legkedvezőbb ár félpanzióval
2025.01.08-ig
Hotel Calimbra Miskolctapolca
88.400 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
62.082 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval