Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hány óra van Hong Kongban?

Fröccsterasz BudapestFröccsterasz Budapest a térképen

2017. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Erzsébet tér, a város szíve, a volt Terminál Étterem helyén a kibővült Fröccsterasz, ahol már nemcsak inni és teraszozni lehet, de ételfronton is előreléptek. A Terminál berendezésén nem sokat módosítottak, a bárpult és a konyha (üvegfal mögötti látványkonyha) helyileg ugyanott maradt, illetve a mosdók is az alagsorban.
A leggyengébb láncszem a személyzet. Totál érdektelen, lassú, figyelmetlen, rossz hozzáállású pincér. Pedig nem volt nehéz észrevenni bennünket az étteremben, mivel alig voltak vendégek. Azok is rajtunk kívül a teraszon foglaltak helyet.
Az étlap csak részben figyelemre méltó. Nem hosszú, de néhány izgalmasabb, nem hétköznapi ételt is találtunk benne. Azért ez nem volt igaz a teljes étlapra, a burgerektől, a pulled pork-tól és a Cézár salátától nem jöttem lázba. Házi kacsamáj pástétomot kértünk az előételek közül lilahagyma lekvárral és pirított brióssal (az étlap szerint, szerintem kalácsnak nézett ki) 2490 Ft-ért. A hozzá adott friss saláta nem igazán passzolt és túl volt locsolva olívaolajjal. Erdei gyümölcsökkel díszítve, szépen tálalva érkezett. A máj finom és krémes volt.
A desszertek közül csoki mousse-t ettünk, melynek szintén a vizuális megjelenése volt figyelemre méltó. Érdekesség, hogy ugyanazokkal az erdei gyümölcsökkel volt díszítve. Tömény, de kellemes desszert, kiadós.
Az ételek bejöttek, a "körítés" kevésbé.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (21)
Fröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Étlap/itallapFröccsterasz Budapest - Étlap/itallapFröccsterasz Budapest - BelsőFröccsterasz Budapest - BelsőFröccsterasz Budapest - Étel/italFröccsterasz Budapest - Étel/italFröccsterasz Budapest - Étel/italFröccsterasz Budapest - BelsőFröccsterasz Budapest - BelsőFröccsterasz Budapest - BelsőFröccsterasz Budapest - EgyébFröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Külső képFröccsterasz Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Margaréta Balatonfüred - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Hotel Margaréta Balatonfüred
44.880 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd? - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.05.01-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürd?
138.600 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással