Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Gazdag szendvicsek

Fromage BudapestFromage Budapest a térképen

2015. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. október 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Közel fél éve nyitott meg a Fromage Gourmet Szendvicsbár a Jászai Mari térnél. Pár méterrel tőle, szintén Fromage néven már 3 éve működtettek egy minőségi élelmiszereket - sajtok, szalámik, sonka, olívabogyó, olajok, fűszerek - árusító szatócsboltot, ennek sikerén felbuzdulva alkották meg a szendvicsező helyüket.
Egyszintes, kis alapterületű, egyterű hely, 2 oldalt a falnál és az ablaknál lehet leülni a pulthoz bárszékeken, vagy jó időben a kinti részen, szintén magasított asztaloknál. A kínálatban a különböző szendvicsek, bagelek jellemzőek. Főleg húsokkal töltik (pl. spanyol és olasz sonka, marha hátszín), de a vegetáriánusokra is gondoltak a sajtos, körözöttes és padlizsánkrémes szendviccsel. Az alaptöltelék mellett zöldsalátákat, rukkolát, szárított paradicsomot, koktélparadicsomot is töltenek a pékárukba. Ciabatta, bagel és panini formákat készítenek.
Kérésre a szendvicseket fogyasztás előtt meggrillezik.
Az árak szerintem igencsak magasak, a legolcsóbb szendvicsek 990 Ft-ba kerülnek, innen felfelé 1200-1700 Ft közötti árakon kaphatóak, tölteléktől, hústól függően.
Némi édességet is kínálnak, brownie-t és muffin-t.
Kellemes hely, a kiszolgálás is kedves, 1-1 alkalommal jól jöhet, ha az ember gyorsan szeretne valami tartalmasat harapni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
Fromage Budapest - Külső képFromage Budapest - Étel/italFromage Budapest - Étel/italFromage Budapest - Étel/italFromage Budapest - Étel/italFromage Budapest - Étel/italFromage Budapest - BelsőFromage Budapest - BelsőFromage Budapest - BelsőFromage Budapest - Külső képFromage Budapest - Étel/italFromage Budapest - Külső képFromage Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.21-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
35.280 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval