Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Izgalmas leves, kevésbé izgalmas folytatás

Fruccola - MOM Park BudapestFruccola - MOM Park Budapest a térképen

2021. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fruccolát évekkel ezelőtt ismertük meg a kollégáimmal még az Arany János utcából, elsősorban salátáival, egészséges, fitt és friss ételeivel vált népszerűvé. Munkahelyváltást követően a Kristóf téri éttermükbe jártunk heti-két heti rendszerességgel, azonban a covid miatt ez utóbbi egységüket bezárták és már nem nyitották meg újra, sajnos.
A MOM Park Bevásárlóközpontban azonban van még egy éttermük, amelyet az ajánlott helyek között említhetek. A kínálat, illetve a koncepció a többi helyen megismerttel egyező, azaz van napi leves, napi főétel, szendvicsek, saláták, melyeket összeállíthatunk egyedileg helyben, vagy választhatunk a Fruccola ajánlása alapján is. Desszert fronton házias, részben mentes/paleo sütemények, valamint a fűtőben elvihető pohárdesszertek. Az ételek címkéin feltüntetik a főbb összetevőket és a kalóriaszintet is. Vannak palackos gyümölcsleveik is, valódi gyümölcsből, adalékmentesen.
Elég tágas a beltér, világos, szellős, kellemes, színes, sok asztaluk van, valamint kint egy árnyas terasz is.
A leves egy különleges kókuszos-mentás zöldalma krémleves volt cornflakes pehellyel (890 Ft), majd egy tonhalas bagette szendvicset kértem, amelyben salátalevél, paradicsom is volt a tonhal szövedék mellett.
A napi menü (leves+főétel) 2590 Ft-ba kerül.
A rendelés a pultnál történik, önkiszolgáló rendszerben, kap az ember egy kártyát, amire feljegyzik a fogyasztást, majd a végén kell fizetni a pénztárnál. Elvitelre is készítenek ételt, ottjártamkor is érkezett egy futár. Mivel csak egy pénztár működött, a vendégeknek ki kellett várniuk a futárra való hosszadalmas egyeztetést és pakolászást, csak utána tudtak fizetni.
Összességében egy kellemes, tiszta, egészséges ételeket kínáló, nem túl drága, de nem is olcsó hely. De egy kicsit személytelen, steril.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Fruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - EgyébFruccola - MOM Park Budapest - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kiss Tata - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2025.01.01-ig
Hotel Kiss Tata
50.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
29.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval